Archief voor 'developers'

Apple Vision Pro SDK

Zo wil Apple de Vision Pro developer kit geheim houden (maar of dat gaat lukken?)

Binnenkort krijgen de eerste ontwikkelaars een Vision Pro developer kit toegestuurd om voor het eerst echte apps te kunnen ontwikkelen. De verleiding is natuurlijk groot om meteen een feestje te organiseren, waarbij iedereen even een selfie met Apple's nieuwste product kan maken. Maar Apple doet alles om het te voorkomen.

Apple-devices in zomer 2023

Ontwikkelaarsbeta's nu voor iedereen gratis te downloaden

Apple vereist niet langer een betaald ontwikkelaarsaccount van €99,- per jaar als je beta's wilt installeren. Vanaf nu kan iedereen met een Apple ID beta's installeren, zonder te hoeven wachten op de publieke beta.

Tim Cook op WWDC 2022

WWDC: alles over Apple's ontwikkelaarsconferentie

Lees alles over de World Wide Developers Conference (WWDC). Tijdens Apple's grote ontwikkelaarsconferentie in juni worden elk jaar de nieuwste softwareversies en producten aangekondigd. Die zijn niet alleen interessant voor ontwikkelaars, maar ook voor gebruikers.

App Store op iPhone

Opgeruimd: Apple heeft half miljoen verouderde apps verwijderd

Apple maakt jacht op apps die al jaren niet zijn bijgewerkt. In het derde kwartaal van 2022 heeft Apple flink huisgehouden in de App Store. Er werden maar liefst 540.000 apps verwijderd, die al langere tijd geen update hebben gekregen.