iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 4 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 4 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagHeb je een nieuwer model Apple TV, dan kun je vanavond de nieuwste update tvOS 11.2 installeren. Gelukkig lijkt die update tot nu toe vrij probleemloos te verlopen, maar er zaten dan ook weinig écht grote nieuwe functies in. Want er ging wel eens iets mis bij Apple, het afgelopen jaar. Daarom vragen we jullie om een rapportcijfer voor Apple in 2017. Heb je niet meer helemaal voor de geest wat er afgelopen jaar gebeurd is? We hebben de hoogte- en dieptepunten van Apple in 2017 op een rijtje gezet: belangrijke productlanceringen, grote updates, maar ook bugs die danig roet in het eten gooiden. We vertellen je ook hoe je je AirPods schoonmaakt en hoe proactieve Siri werkt. Met dat en meer trappen we vandaag op iCulture de week af!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • AD (gratis, iPhone + IAP, iOS 12.0+) - Het AD is bijgewerkt voor de iPhone X.
  • iTranslate Vertalen (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - iTranslate biedt nu 16 talen die je offline kunt gebruiken.
  • RTL Boulevard (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - RTL Boulevard is er nu ook als app voor het allerlaatste entertainmentnieuws.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.