Leren Sleeve voor de 12-inch MacBook.

Apple brengt nieuwe Leren Sleeve voor 12-inch MacBook uit

Apple heeft een gloednieuwe hoes voor de 12-inch MacBook uitgebracht. Het gaat om een leren sleeve waar je je MacBook in kunt schuiven. Je kunt er zelfs tegelijkertijd mee opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tussen al het geweld van de iPhone X pre-order heeft Apple stiekem een nieuw accessoire aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om een nieuwe leren sleeve voor de 12-inch MacBook, die beschikbaar is in twee kleuren.

Leren Sleeve voor de 12-inch MacBook.

Leren sleeve voor 12-inch MacBook

Apple brengt voor de iPhones en iPads altijd eigen hoezen op de markt, maar tot voor kort hadden ze nog geen eigen hoes voor de MacBook in het assortiment. Vandaag is daar verandering in gekomen met de komst van de nieuwe leren sleeve voor de 12-inch MacBook. Volgens Apple is deze hoes gemaakt van Europees kwaliteitsleer en je hebt de keuze uit twee kleuren, namelijk zadelbruin en middernachtblauw. Aan de onderkant heeft de hoes vier uitstulpingen voor de voetjes van de MacBook, zodat je precies weet hoe je hem erin moet doen. De sleeve heeft wat weg van de variant die eerder dit jaar al voor de iPad Pro uitgebracht werd.

Het stiksel van de hoes zit rondom en aan de brede bovenkant zit de gleuf om je MacBook in te schuiven. Er is geen rits of kliksysteem aanwezig, waardoor je de MacBook ook weer snel uit de case kunt halen. De binnenkant van de case is voorzien van microvezel, zodat je MacBook beschermd blijft. Volgens Apple is het ook mogelijk om de MacBook op te laden terwijl hij in de case zit.

Achterkant van Leren Sleeve voor de 12-inch MacBook.

Deze nieuwe sleeve is dus alleen geschikt voor de 12-inch MacBook. Voor andere modellen, zoals de MacBook Pro of de MacBook Air, heeft Apple geen eigen hoes uitgebracht. De nieuwe leren sleeve voor de 12-inch MacBook is vanaf vandaag te bestellen voor €169. De levering vindt plaats op dinsdag 31 oktober. Op die dag ligt de nieuwe hoes ook in de schappen van de Apple Stores. Op dezelfde dag liggen ook de nieuwe hoesjes voor de iPhone X in de winkels. Ben je op zoek naar een andere hoes voor je 12-inch MacBook, dan vind je hieronder nog meer opties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2017, 11:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, macbook
Device MacBook 12"

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.