Met iRingg maak je van elk liedje een ringtone

Ben je dol op persoonlijke ringtones, dan moet je de iRingg-app voor Mac eens bekijken. Hiermee kun je van elk liedje op YouTube, iTunes of SoundCloud een eigen ringtone maken.

iRingg

iRingg is een nieuwe app voor de Mac die het mogelijk maakt om een eigen persoonlijke bel- of notificatietoon te maken. Je haalt muziek uit de iTunes-bibliotheek, van YouTube of SoundCloud, knipt het stukje dat jij leuk vind en het programma doet de rest. Het stukje muziek dat je hebt uitgezocht wordt automatisch omgezet naar het juiste bestandsformaat om als beltoon te gebruiken zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.


Als je iets hebt gemaakt waar je tevreden mee bent, kun je deze direct naar je iPhone sturen. Dit kan draadloos of door je iPhone aan te sluiten op de kabel. Ook kun je het geluidje opslaan op je Mac, mocht je dit willen.

iRingg: maak je eigen ringtones met iTunes muziek

Sound emoji toevoegen
Er zit nog een leuke toevoeging aan de iRingg-app. Je kunt namelijk gebruik maken van SndMoji, wat beter bekend staat als sound emoji. Hiermee kun je grappige geluidjes toevoegen aan de ringtone die passen bij die persoon. Je hebt een aantal keuzes, bijvoorbeeld het geluid van een koe of een politieauto. Ook kun je je eigen stem opnemen om deze met het muzieknummer te mixen.

iRingg: maak je eigen ringtones met iTunes muziek

6-Sense
De iRingg-app maakt gebruik van machine learning om de beste muziek voor jou weer te geven. Dit noemen ze 6-Sense. Hiervoor bekijkt de app je lokale iTunes-bibliotheek en jouw kijkgedrag op YouTube. Wanneer je de app opstart, kijkt de app welke muziek jij waarschijnlijk leuk zult vinden.

De iRingg app is niet in de App Store te vinden, maar je kunt hem downloaden op de website van Softorino. Je krijgt de mogelijkheid om de app één dag gratis te proberen. Daarna moet je eenmalig $19.95 (ongeveer €16) betalen om verder te kunnen gebruiken.

Zoek je meer manieren om ringtones te maken? Kijk dan eens naar onderstaande tips:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2018, 16:46
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, mac, muziek, ringtones

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.