De iPhone XS winkelverkoop is begonnen: hier zijn de foto’s!

De iPhone XS winkelverkoop is op vrijdagochtend om 8:00 uur begonnen. Je kunt voor de winkelverkoop van de iPhone XS op veel meer plekken terecht: niet alleen bij de Apple Store, maar ook (online) bij allerlei telecomwinkels. In de wachtrij kamperen hoeft echt niet meer. Dit zijn je opties.

Er stonden donderdagochtend (!) al mensen bij de Apple Store Amsterdam te wachten, zo blijkt uit onderstaande foto die een iCulture-lezer ons stuurde. Het knalgele pak van de nummer 1 wekt de indruk dat het vooral om aandacht gaat en niet zozeer om zekerheid te hebben dat er nog iPhone XS voorraad is. Het is al een week mogelijk om je iPhone XS te reserveren en daarbij weet je zeker dat jouw gewenste uitvoering gewoon thuis wordt bezorgd. Bij de Apple Store wachten kan, maar hoeft niet. Ben je toch van plan om te gaan staan wachten, dan hebben we tips voor de Apple Store-wachtrij.


De updates met nieuwe foto’s vind je onderaan dit artikel!

iPhone XS winkelverkoop bij Apple

Hoe gaat het vrijdagochtend met de winkelverkoop bij de Apple Stores? In Amsterdam, Brussel, Den Haag en Haarlem kun je vanaf 8:00 uur terecht om je iPhone XS pre-order op te halen. Heb je niets vooraf besteld, dan kun je op de gok naar de winkel gaan voor een losse iPhone. Dat kan zin hebben als de levertijd van jouw iPhone inmiddels is opgelopen.

iPhone XS winkelverkoop

iPhone XS winkelverkoop bij andere aanbieders

Woon je niet in de buurt van een Apple Store, dan kun je ook bij andere winkels terecht. Veel winkels bieden naast online iPhone XS bestellen ook de mogelijkheid om af te halen in de winkel. Om te voorkomen dat je op een wachtlijst komt kun je dan wel het beste zorgen dat je een iPhone XS reservering hebt geplaatst, zodat je niet ergens onderaan een wachtlijst bungelt. Uiteraard kun je voor de winkelverkoop van de iPhone XS Max ook bij onderstaande aanbieders terecht!

Meer over de iPhone XS winkelverkoop

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid kun je terecht in deze artikelen:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Marcel stuurde ons onderstaande twee foto’s vanuit Den Haag, vrijdagochtend. “Nog niet druk, wel koffie”.

Apple Store Den Haag iPhone XS

Apple Store Den Haag iPhone XS

Apple’s persfoto toont de situatie in Sydney:

Apple Store Sydney iPhone XS

Update 20:00 uur: De twee foto’s hieronder maakten we rond acht uur ‘s avonds.

iPhone XS winkelverkoop

Apple Store Amsterdam donderdagavond iPhone XS

Actuele iPhone XS deals

iPhone XS en iPhone XS Max

De iPhone XS ("iPhone 10s") en iPhone XS Max zijn Apple's topmodellen voor de iPhone 2018 line-up. In dit overzicht lees je alles over de specificaties van de iPhone XS en de grotere iPhone XS Max voor mensen die veel schermruimte nodig hebben. De iPhone XS-modellen zijn niet meer verkrijgbaar, dus als je een nieuwe iPhone nodig hebt kun je het beste in ons overzicht iPhone kopen kijken.

iPhone XS en iPhone XS Max

Reacties: 52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.