iPhone XS bestellen

iPhone XS bestellen: dit hebben de iCulture-lezers gekozen!

De iPhone XS pre-order startte een paar dagen geleden. Twijfel jij nog? Kijk dan snel welke uitvoeringen populair zijn bij de iCulture-lezers, zodat je beter weet welke iPhone XS je gaat bestellen.

Wil je een iPhone XS bestellen, dan zit je misschien met je handen in het haar. Zoveel keuze! Met drie opslagcapaciteiten, drie kleuren en twee formaten valt er genoeg te kiezen. Twijfel je nog, dan helpt het misschien om te kijken wat de iCulture-lezers hebben gekozen. Op 14 september organiseerden we een poll, vlak voordat de iPhone XS pre-order van start ging. We vroegen welke uitvoering ze van plan waren aan te schaffen. In totaal deden er ruim 2.300 mensen mee aan de poll, waarvan je hieronder de uitslag ziet.


Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Van de 1.426 mensen die de iPhone XS gingen reserveren, koos ongeveer 53% voor het kleinere model en de overige 47% voor de iPhone XS Max. Ook interessant om te zien is dat de voorkeur bij de XS wat groter is voor 64GB opslag, terwijl bij de grotere XS Max meer mensen kiezen voor 256GB. Dat zal misschien te maken hebben met budget, maar ook met gebruik. Op een groter toestel doe je meer en heb je meer opslag nodig. Wil je weten hoe het zit met de Apple Watch? We hebben ook een Apple Watch Series 4 poll, waarin we vragen of mensen gaan upgraden naar de nieuwste uitvoering, of juist niet.

Heb je nog moeite met het vinden van de juiste aanbieder, dan vind je hieronder de meest bekende adresjes. Je kunt natuurlijk ook bij de Apple Store terecht, waar je meteen je hoesjes en extra kabels kunt meebestellen. Bekijk onze iPhone XS hoesjes round-up als je nog twijfelt over de bescherming van je kwetsbare glazen toestel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

113 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.