iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS met abonnement vergelijken: kies je favoriete provider

Vergelijk hier de iPhone XS abonnementen. Check de prijzen, kleuren en modellen en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XS met abonnement dat bij jou past!

Let op dat de iPhone XS nog maar beperkt beschikbaar is. Zoek je iets nieuwers, kijk dan eens naar een iPhone 11 abonnementen!

iPhone XS met abonnement

Heb je plannen om een iPhone XS met abonnement af te sluiten? De iPhone XS is hét toptoestel van de iPhone 2018 line-up. Je hebt de keuze uit twee formaten, want naast het 5,8-inch exemplaar dat we op deze pagina bespreken is zou je ook voor een 6,5-inch iPhone XS Max met abonnement kunnen kiezen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om de iPhone XS te kopen, zodat je niet vast zit aan een langlopend abonnement. De iPhone XS abonnementen bij Nederlandse providers bieden genoeg mogelijkheden om het aantal belminuten, sms’jes en data precies af te stemmen op jouw behoeften dus check regelmatig onze prijsvergelijker voor de iPhone XS deals.

Actuele iPhone XS deals


Liever een los toestel? Dan kun je het beste een refurbished iPhone aanschaffen. Je moet dan rekenen op de volgende prijzen:

iPhone XS abonnement in Nederland

Ben je toe aan een toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone XS misschien iets voor jou. Dit toestel is voorzien van Face ID om gemakkelijk te kunnen ontgrendelen. De grote providers hebben de XS vaak niet meer in hun assortiment, maar je kunt vaak nog wel via telecomwinkels het toestel afsluiten met een abonnement van providers als Hollandsnieuwe en Simpel. Keuze genoeg!

Bekijk de iPhone XS bij Belsimpel.

iPhone XS bestellen bij providers en winkels

Check deze pagina regelmatig voor de actuele iPhone XS prijzen en aanbiedingen, bij providers en webshops als Belsimpel, Coolblue en Mediamarkt.

iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XS met abonnement of heb je liever een losse iPhone XS in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat je budget is en hoeveel geld je ervoor beschikbaar hebt. Bij een abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.
Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
juni 2021