iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS met abonnement vergelijken: kies je favoriete provider

Vergelijk hier de iPhone XS abonnementen. Check de prijzen, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XS met abonnement dat bij jou past!

- iPhone XS prijs los toestel (vanaf €688,-) of kies iPhone XS met abonnement

iPhone XS met abonnement

Heb je plannen om een iPhone XS met abonnement af te sluiten? Dan vind je hier alles over de prijzen en levertijden voor de iPhone XS, het nieuwste toptoestel van de iPhone 2018 line-up. Wil je de iPhone XS kopen, dan heb je de keuze uit twee formaten. Want naast het 5,8-inch exemplaar dat we op deze pagina bespreken, kun je er ook voor kiezen om een 6,5-inch iPhone XS Max met abonnement aan te schaffen. De iPhone XS abonnementen bij Nederlandse providers bieden genoeg mogelijkheden om het aantal belminuten, sms’jes en data precies af te stemmen op jouw behoeften dus check regelmatig onze prijsvergelijker voor de iPhone XS deals.

Actuele iPhone XS deals


iPhone XS abonnement in Nederland

Ben je toe aan een nieuw toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone XS jou op het lijf geschreven. Je kunt voor een iPhone XS met abonnement terecht bij alle grote providers zoals KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Daarnaast kun je via telecomwinkels ook abonnementen afsluiten bij de wat kleinere providers zoals Telfort, Hollandsnieuwe en Simpel. Je kunt natuurlijk ook een losse iPhone XS kopen waarbij je de volledige prijs in één keer betaalt.

iPhone XS bestellen bij providers en winkels

Check deze pagina regelmatig voor de actuele iPhone XS prijzen en aanbiedingen, bij providers en webshops als Belsimpel, Coolblue en Mediamarkt.

iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS abonnementen afsluiten in Nederland

Alle grote Nederlandse providers hebben de iPhone XS abonnementen in hun assortiment opgenomen. Om een indruk te geven zie je hieronder een aantal prijzen en bundels voor dit toestel.


iPhone XS met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XS met abonnement of heb je liever een losse iPhone XS in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat je budget is en hoeveel geld je ervoor beschikbaar hebt. Bij een abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!