iPhone XS concept

iPhone XS Max los toestel: alles over online bestellen en los kopen

Wil je de iPhone XS Max als los toestel kopen? Lees hier alles over bestellen bij Apple, goedkopere deals bij webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone XS Max. Voorkom BKR-registratie en combineer met een goedkope sim only!

- iPhone XS Max prijs los toestel (vanaf €1.224,-) of kies iPhone XS Max met abonnement

Dit zijn de officiële Nederlandse iPhone XS Max prijzen:

Losse iPhone XS Max: dit moet je weten

Apple iPhone XS Max is de grootste iPhone die Apple in september heeft onthuld. Met een OLED-scherm van 6,5 inch is dit echt een supersized iPhone. Maar dankzij het randloze design is hij qua formaat vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus. De prijs van dit grotere toestel ligt 100 euro hoger dan van een losse iPhone XS. Dit heeft uiteraard te maken met het grotere scherm en de zwaardere accu. Alles is net een tikje groter.

Actuele iPhone XS Max deals


iPhone XS Max los kopen: welke moet ik kiezen?

Je hebt keuze uit drie kleuren: spacegrijs, zilverwit en de nieuwe kleur goud. Veel iCulture-lezers hebben ook dit jaar weer voor de vertrouwde spacegrijze variant gekozen en dat is dan ook een uitstekende optie als je je toestel later weer wilt doorverkopen. Wil je de gouden variant van de iPhone XS Max los kopen, dan kan dat ook. Dit is dé keuze als je een opvallend toestel wilt, al heeft Apple het vrij subtiel gehouden. Het is geen Kardashian-bling.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 256GB en 512GB. De meeste mensen zullen kiezen voor de middenvariant 256GB, omdat je daarmee het best bent voorbereid op de toekomst. Het is jammer dat Apple bij dit toestel geen 128GB aanbiedt, want dat zou voor veel mensen ideaal zijn geweest.

iPhone XS Max los toestel

iPhone XS Max prijs

De iPhone X boekte in 2017 een record wat de prijs betreft: nog nooit had Apple een toestel met een vanafprijs boven de duizend euro uitgebracht. Bij de iPhone XS Max prijs zul je ook meer dan duizend euro moeten betalen. Het instapmodel met 64GB kost maar liefst €1259. Uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard duurder.

Dit zijn de officiële Nederlandse iPhone XS Max prijzen:

Je bent vaak goedkoper uit bij webwinkels, waar de losse prijzen per aanbieder kunnen verschillen. Sommige webwinkels staan erom bekend dat ze voorraden uit het buitenland halen, zodat de klanten snel geleverd krijgen. Ook kan bij webwinkels de prijs per kleur soms verschillen: als een winkel veel exemplaren in zilver op voorraad heeft, kan het zijn dat ze voor die kleur een lagere prijs hanteren. Zo kun je slim inspelen op de voorraadsituatie. Voor meer informatie over levertijden en voorraden kijk je het best in ons speciale artikel hierover.

Wil je snel een iPhone XS Max hebben, dan zul je goed moeten vergelijken, zowel wat prijs als wat levertijd en voorraden betreft. Je kunt natuurlijk ook via een handelaar op Marktplaats je toestel bemachtigen, maar dan ben je fors duurder uit en loop je meer risico’s. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs.

Hier kun je de iPhone XS kopen:

iPhone XS bij provider aanschaffen

iPhone XS bij webwinkel bestellen

Waarop letten bij een losse iPhone XS Max kopen?

Wil je een iPhone XS Max los kopen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld of je het toestel later wilt doorverkopen, als je weer aan een nieuwe iPhone toe bent. In dat geval kun je het beste een zo gangbaar model kopen, met een gemiddelde hoeveelheid opslag. iPhones zijn waardevast en gewild, maar het meest basic instapmodel doet het nu eenmaal minder goed op de tweedehands markt. Hou ook rekening met de smaak van doorsnee gebruikers door voor een rustige kleur te kiezen.

Uiteraard moet je bij het kiezen van een iPhone XS Plus ook rekening houden met de prijzen, levertijden en voorraden. Vooral in het begin zal er veel vraag zijn naar de populairste modellen, dus hou eventueel een alternatief achter de hand. De juiste hoeveelheid opslag is daarbij erg belangrijk, want dit is later niet uitbreidbaar.

iPhone XS Max los toestel kopen

Kijk ook of je een iPhone-verzekering nodig hebt, zoals AppleCare+. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als Klikzeker of NowGo.

iPhone XS Max los kopen of met contract?

De iPhone XS Max is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone XS Max abonnement krijg je veelal te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen of een lening wilt aanvragen. Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren. Om dit te voorkomen kun je een groter bedrag vooraf betalen.

Bij een losse iPhone XS Max betaal je het bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone XS Max los kopen

iPhone XS Max met sim only

Een iPhone XS Max los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt veel minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!