iPhone XS concept

iPhone XS Max los toestel: alles over pre-order, bestellen en los kopen

De iPhone XS Max als los toestel kopen? Lees hier alles over de pre-order bij Apple, bestellen bij webwinkels en wat de voordelen zijn van een losse iPhone XS Max. Voorkom BKR-registratie en combineer met een goedkope sim only!

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS Max prijzen:

  • iPhone XS Max : 64GB: €1259,-
  • iPhone XS Max: 256GB: €1429,-
  • iPhone XS Max: 512GB: €1659,-

Losse iPhone XS Max: dit moet je weten

Apple iPhone XS Max is de grootste iPhone die Apple in september heeft onthuld. Met een OLED-scherm van 6,5 inch is dit de grootste iPhone ooit. Maar dankzij het randloze design is hij qua formaat vergelijkbaar met de iPhone 8 Plus. De iPhone XS Max pre-order begint op vrijdag 14 september voor een adviesprijs die 100 euro hoger ligt dan de iPhone XS prijs.

iPhone XS Max pre-order

Op woensdag 12 september heeft Apple de iPhone 2018 line-up aangekondigd, met als toptoestel de iPhone XS Max. Wil jij dit toestel als eerste in huis hebben? Dan moet je op vrijdag 14 september klaar zitten voor de iPhone XS Max pre-order. Die begint namelijk op vrijdag de 14e om 9:00 uur ‘s ochtends. We verwachten dat de iPhone XS Max in spacegrijs met de grootste hoeveelheid opslag het eerst is uitverkocht. De toestellen van de pre-order zullen op vrijdag 21 september worden geleverd bij de eerste klanten.

Actuele iPhone XS Max deals


iPhone XS Max los kopen: welke moet ik kiezen?

Omdat het er tijdens de iPhone XS Max pre-order hectisch aan toe kan gaan, is het verstandig om vooraf al goed na te denken welke variant je wilt hebben. Je hebt waarschijnlijk keuze uit drie kleuren: spacegrijs, zilverwit en de nieuwe kleur goud. We verwachten dat veel iCulture-lezers weer voor de vertrouwde spacegrijze variant zullen kiezen en dat is dan ook een uitstekende keuze als je je toestel later weer wilt doorverkopen. Wil je de gouden variant van de iPhone XS Max los kopen, dan kan dat ook. Dit is dé keuze als je een opvallend toestel wilt. We verwachten geen roségoud.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 256GB en 512GB.

iPhone XS Max los toestel

iPhone XS Max prijs

De iPhone X boekte in 2017 een record wat de prijs betreft: nog nooit had Apple een toestel met een vanafprijs boven de duizend euro uitgebracht. Bij de iPhone XS Max prijs zul je ook meer dan duizend euro moeten betalen. Het instapmodel met 64GB kost maar liefst €1259. Uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard duurder.

Dit zijn de Nederlandse iPhone XS Max prijzen:

  • iPhone XS Max : 64GB: €1259,-
  • iPhone XS Max: 256GB: €1429,-
  • iPhone XS Max: 512GB: €1659,-

Er zijn nog geen webwinkels die hun iPhone XS Max prijzen bekend hebben gemaakt, maar zodra dat het geval is kun je in de iCulture prijsvergelijker kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren en sommige webwinkels staan erom bekend dat ze snel voorraden uit het buitenland halen, zodat je snel geleverd krijgt. Wil je snel een iPhone XS Max hebben, dan zul je goed moeten vergelijken. Zowel wat prijs als wat levertijd en voorraden betreft. Je kunt natuurlijk ook via een handelaar op Marktplaats je toestel bemachtigen, maar dan ben je fors duurder uit en loop je meer risico’s. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs.

De nieuwe iPhones kunnen sinds 14 september gereserveerd worden.

iPhone XS bij provider bestellen

iPhone XS bij webwinkel bestellen

Waarop letten bij een losse iPhone XS Max kopen?

Wil je een iPhone XS Max los kopen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld of je het toestel later wilt doorverkopen, als je weer aan een nieuwe iPhone toe bent. In dat geval kun je het beste een zo gangbaar model kopen, met een gemiddelde hoeveelheid opslag. iPhones zijn waardevast en gewild, maar het meest basic instapmodel doet het nu eenmaal minder goed op de tweedehands markt. Hou ook rekening met de conservatieve smaak van veel kopers door voor een rustige kleur te kiezen.

Uiteraard moet je bij het kiezen van een iPhone XS Plus ook rekening houden met de prijzen, levertijden en voorraden. Vooral in het begin zal er veel vraag zijn naar de populairste modellen, dus hou eventueel een alternatief achter de hand: als 128GB opslag niet mogelijk is, is 256GB misschien ook een optie. De juiste hoeveelheid opslag is belangrijk, want dit is later niet uitbreidbaar.

iPhone XS Max los toestel kopen

Kijk ook of je een iPhone-verzekering nodig hebt, zoals AppleCare+. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als Klikzeker of NowGo.

iPhone XS Max los kopen of met contract?

De iPhone XS Max is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone XS Max abonnement krijg je veelal te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen of een lening wilt aanvragen. Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren.

Bij een losse iPhone XS Max betaal je het bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone XS Max los kopen

iPhone XS Max met sim only

Een iPhone XS Max los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt veel minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!