iPhone-wekker laat het ook op 3 januari afweten

Ook op 3 januari ging de iPhone-wekker niet op tijd af, ook niet in Nederland.

iphone wekkerEerder dit weekend kon je lezen over de wekkerproblemen waardoor iPhone-bezitters waren getroffen. Apple gaf aan, dat ze op de hoogte zijn van het probleem en dat het zich vanzelf op 3 januari oplost. Maar de eerste reacties in Nederland zijn niet erg hoopgevend: diverse mensen hebben ons vanochtend gemeld, dat de wekker ook vandaag niet afging. Al eerder klaagden iPhone-gebruikers in Azië dat de eerste werkdag van 2011 traag op gang kwam, omdat de wekker niet afging.

Voor mensen die erdoor zijn getroffen is het al de derde achtereenvolgende dag. Het probleem doet zich voor bij niet-herhalende wekkerinstellingen. Als je de wekker instelt om op meerdere weekdagen te herhalen, zou je er geen last van moeten hebben.

Bovendien lijkt het probleem zich niet te beperken tot de iPhone, maar doet het zich ook voor bij andere Apple-producten, zoals de iPod. Er is dus een simpele strategie om morgenochtend zeker te weten dat je op tijd op je werk komt: stel je wekker herhalend in. Een andere tip is om de wekker pas in te stellen op de dag dat het alarm moet afgaan. Maar dat betekent wel dat je pas na middernacht kunt gaan slapen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2011, 8:04
Categorie Achtergrond
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.