iPhone 8 camerabobbel

Kuo: ‘iPhone SE 2 verschijnt eind maart 2020, productie start in januari’

Wanneer kunnen we de iPhone SE 2 verwachten? Volgens een betrouwbare bron is de release van de iPhone SE 2 gepland voor eind maart. De massaproductie zou van start gaan in januari.

De laatste tijd zijn de ogen flink gericht op de iPhone SE 2, Apple’s aankomende goedkopere iPhone. Met regelmaat verschijnen er nieuwe geruchten. Zo heeft de iPhone SE 2 mogelijk betere bereik dankzij nieuwe antennes. De verwachting was al dat dit nieuwe model in het eerste kwartaal van 2020 verschijnt, maar nu hebben we ook een meer exactere datum.

‘iPhone SE 2 release is eind maart 2020’

Volgens de analist Ming-Chi Kuo, die vaak in de roos schiet als het gaat om Apple-voorspellingen, ligt de iPhone SE 2 eind maart in de winkels. Deze planning is geen grote verrassing als je kijkt naar de releases van Apple-producten de voorgaande jaren. Vorig jaar maart kondigde Apple onder andere de iPad Air 2019 en AirPods 2 aan.

De eerste iPhone SE verscheen eind maart 2016 en werd tijdens een event aangekondigd. Hoe Apple de iPhone SE 2 gaat aankondigen is nog niet bekend, maar het is niet onwaarschijnlijk als er opnieuw een event op de planning staat waar nog meer nieuwe producten aangekondigd worden.

Verder meldt Ming-Chi Kuo dat de massaproductie van het nieuwe toestel in januari 2020 van start gaat. Hij verwacht dat Apple zo’n 2 tot 4 miljoen stuks van dit model verscheept.

De iPhone SE 2 heeft vermoedelijk een 4,7-inch scherm en lijkt qua design heel erg op de iPhone 8. Er zit vermoedelijk wel een nieuwe A13-chip in, zodat je profiteert van alle recente verbeteringen in prestaties. Om de kosten laag te houden gaat het vermoedelijk om een enkele camera. Wil je meer weten over dit nieuwe model, lees dan onze uitlegpagina over de iPhone SE 2.

Bekijk ook

iphone-se

iPhone SE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone SE 2020 deals

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.