iPhone 8 snelladen

Kuo: ‘iPhone SE 2 krijgt verbeterd bereik dankzij nieuwe antennes’

De iPhone SE 2 die Apple in het voorjaar van 2020 uit gaat brengen, krijgt mogelijk een verbeterd bereik. Dankzij nieuwe antennes heb je een betere verbinding. De onderdelen worden begin volgend jaar geleverd, op tijd voor de productie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft een verleden als het gaat om het bereik van de iPhone-modellen. Wie herinnert zich niet de antennagate uit 2010? Met de iPhone SE 2 wil Apple dat voorkomen, want een nieuw design moet zorgen voor verbeterd bereik. Ming-Chi Kuo, de betrouwbare Apple-analist, praat ons bij in zijn nieuwste voorspellingen.

‘iPhone SE 2 met beter bereik dankzij vernieuwde antennes’

Volgens de analist leveren Career Technologies en Murata Manufacturing de onderdelen voor de zogenaamde LCP-antennes. LCP staat voor Liquid Crystal Polymer en is verantwoordelijk voor de draadloze verbindingen van het toestel. Apple heeft begin 2020 de benodigde onderdelen in handen, op tijd voor de productie van dit nieuwe model. Als we de geruchten mogen geloven, verschijnt de iPhone SE 2 in het eerste kwartaal van 2020. Maart lijkt daarbij de meest voor de hand liggende maand.

Het is het zoveelste detail over dit nieuwe model dat vroegtijdig uitlekt. Deze betaalbare iPhone krijgt waarschijnlijk een A13-chip met 3GB werkgeheugen. Over de camera’s weten we nog weinig, maar ga er maar vanuit dat er een enkele lens in zit. Ook heeft dit model vermoedelijk een traditionele thuisknop met Touch ID, in plaats van een groot scherm met Face ID.

Hoewel we het in de volksmond de iPhone SE 2 noemen, zijn er maar weinig overeenkomsten tussen dit nieuwe model en de iPhone SE uit 2016. Zo heeft het nieuwe model een 4,7-inch scherm (in plaats van 4-inch) en is het design gebaseerd op de iPhone 8. In ons overzichtsartikel over deze iPhone SE 2 lees je wat we nu allemaal al weten.

Bekijk ook

iphone-se

iPhone SE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone SE 2020 deals

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.