iPhone 8-concept met verschillende kleuren.

‘iPhone 8 komt met 64GB en 256GB opslag, 3GB werkgeheugen’

De iPhone 8 komt volgens bronnen in met twee opslagcapaciteiten, namelijk 64GB en 256GB. Ook krijgt het toestel 3GB aan werkgeheugen.

iPhone 8-concept met verschillende kleuren.
Na het bericht van de 3D-functies in de frontcamera van de iPhone 8, is het nu TrendForce die met nieuwe details van de iPhone 8 naar buiten komt. De nieuwe iPhone 8 zou met slechts twee opslagcapaciteiten komen, namelijk 64GB en 256GB. Bovendien krijgt dit nieuwe model volgens geruchten 3GB aan werkgeheugen. En krijgt de iPhone 8 gebogen schermranden? Volgens dit nieuwe bericht lijkt dit niet het geval te zijn.

‘iPhone 8 met 3GB RAM, 64GB en 256GB opslag’

De huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus komt in drie opslagcapaciteiten, namelijk 32GB, 128GB en 256GB. Voor de iPhone 8 zou Apple echter gekozen hebben voor slechts twee opties, namelijk 64GB en 256GB. Dat zou dus betekenen dat 64GB als optie weer terugkeert, maar dat de 128GB-versie is komen te vervallen. Verder zou dit model 3GB aan werkgeheugen krijgen, wat overeenkomt met de hoeveelheid RAM in de iPhone 7 Plus.

Veel berichten in het verleden spraken over gebogen schermranden voor de iPhone 8, maar volgens TrendForce is daar uiteindelijk niet voor gekozen. Door problemen en tegenvallende prestaties van de prototypes, heeft Apple hier niet voor gekozen. Wel gaat het om een OLED-scherm zonder schermranden, waardoor het daadwerkelijke scherm dus groter is, zonder de behuizing aanzienlijk groter te maken. De afmeting zou uiteindelijk 5,8-inch worden, waarbij de homeknop is komen te vervallen.

Behalve de iPhone 8 meldt de bron van vandaag ook dat er gewerkt wordt aan een 4,7- en 5,5-inch iPhone 7s. Deze komen tot een opslagcapaciteit van 256GB, mogelijk in dezelfde stappen als bij de iPhone 7 het geval was. De grote iPhone 7s Plus zou weer 3GB werkgeheugen krijgen, terwijl de 4,7-inch iPhone 7s het moet doen met 2GB RAM. Het gerucht dat er naast de iPhone 8 nog twee iPhone 7s-modellen komen, komt overeen met eerdere berichten van de betrouwbare Ming-Chi Kuo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2017, 15:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.