‘Apple Watch Series 3 in het najaar met nieuwe schermtechniek’

De Apple Watch Series 3 komt in de tweede helft van 2017 beschikbaar. Volgens berichten krijgt dit model nieuwe schermtechniek.

De laatste tijd zijn het vooral de iPhone 8 en nieuwe iPads die regelmatig op iCulture voorbij komen, maar er staat voor dit jaar ook nog een nieuwe Apple Watch gepland. De Apple Watch Series 3 zou in de tweede helft van het jaar beschikbaar komen. Apple zou echter overstappen op een nieuwe techniek voor het scherm.

Apple Watch Series 2 surfen in een reclame.

‘Apple Watch Series 3 in tweede helft 2017’

Bronnen bij Digitimes maken melding van de nieuwe plannen voor de Apple Watch Series 3. De oorspronkelijke producent van de Apple Watch-schermen TPK kan niet voldoen aan de vraag van de schermtechniek die gebruikt wordt in de Apple Watch Series 2. Apple zou voor de Apple Watch Series 3 overstappen naar zogenaamde glass-film schermen. Deze zouden gemaakt worden door General Interface Solution of Biel Crystal Manufactory.

In plaats van twee lagen glas, wordt dus gekozen voor glass-film techniek. Of de Apple Watch Series 3 daardoor ook platter is, meldt Digitimes niet. Digitimes meldt wel dat de schermen in de tweede helft van 2017 geleverd worden. Het is dan logisch dat de Apple Watch Series 3 rond dezelfde periode verschijnt als de Apple Watch Series 2 het afgelopen jaar, tegelijkertijd met de nieuwe iPhones. Dit zou dan in september 2017 zijn.

Precieze functies van de Apple Watch Series 3 zijn niet bekend. De Apple Watch heeft nu twee generaties hetzelfde uiterlijk, dus het zou goed kunnen dat Apple voor een aangepast design kiest. Ook mobiel internet is een goede optie, zodat het horloge onafhankelijker van de iPhone kan werken. Toch meldden de laatste geruchten dat er geen nieuw uiterlijk, maar wel een betere batterij komt.

Bekijk ook

'Apple Watch Series 3 krijgt betere batterijduur, geen nieuw uiterlijk'

De Apple Watch Series 3 zou eind 2017 moeten verschijnen en volgens bronnen focussen op betere prestaties en langere batterijduur. Het uiterlijk zou echter niet veel veranderen.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 is de derde generatie Apple Watch, die van najaar 2017 tot najaar 2022 verkrijgbaar was bij Apple. Dit model bleef lange tijd in het assortiment als budgetmodel van Apple. Tegenwoordig heeft Apple hiervoor de Apple Watch SE verschenen als goedkoper model in de line-up. Wat zijn de belangrijkste functies en verbeteringen bij dit model? En wat is een betere keuze als je nu een Apple Watch wilt kopen? Je leest het in dit overzicht!

Apple Watch Series 3

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.