iPhone 7s Plus concept

‘Beeldscherm en moederbord iPhone 7s gelekt’

Veel recente iPhone-geruchten gaan over de iPhone 8, maar vandaag zijn er foto's opgedoken van mogelijke onderdelen van de iPhone 7s. Het gaat om het moederbord en het beeldscherm van deze verbeterde iPhone.

iPhone 7s Plus concept
Het merendeel van de geruchten over de nieuwe iPhone gaat over de compleet vernieuwde iPhone 8, maar Apple komt dit jaar ook nog met een iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Vandaag zijn er afbeeldingen opgedoken waarop onder andere het moederbord van de iPhone 7s te zien zou zijn. Op andere foto’s is mogelijk het beeldscherm van de iPhone 7s te zien.

‘Moederbord iPhone 7s gelekt’

Onderstaande foto van het moederbord is afkomstig van geruchtenlekker Benjamin Geskin die de afgelopen maanden ook al diverse dummy’s geruchten van de iPhone 8 wist te verspreiden. Om precies te zijn zou het gaan om het moederbord van de iPhone 7s Plus, de grootste variant van de vernieuwde toestellen. Hoewel er niet direct te zien is dat het zou gaan om het moederbord van de iPhone 7, blijkt uit de afbeelding van vorig jaar dat er wel enkele verschillen zijn.

Moederbord iPhone 7s Plus.

De iPhone 7s Plus krijgt, als we de foto mogen geloven, dezelfde nieuwe A11-chip als in de iPhone 8. De gaatjes in het moederbord (in het vierkante stuk op de plek van de A-chip) komen overeen met een eerder opgedoken afbeelding van de nieuwe A11-chip.

Hieronder zie je een foto van de vermeende A11-chip.

A11-chip voor iPhone 8 en iPhone 7s.

Behalve het moederbord is er ook een foto verschenen die mogelijk het scherm van de iPhone 7s laat zien. Het is echter lastig te zeggen of het hier om het beeldscherm van de iPhone 7s of iPhone 7 gaat. Mocht het om de iPhone 7s gaan, dan zijn er weinig tot geen verschillen te zien ten opzichte van de iPhone 7. Dit komt overeen met de betrouwbare geruchten dat het design van vooral de voorkant niet tot nauwelijks verschilt.

Mogelijke beeldscherm van iPhone 7s.

Het wordt nog spannend hoe Apple’s nieuwe iPhone line-up er in het najaar uit gaat zien. Apple komt in ieder geval met de compleet nieuwe iPhone 8. Dit model heeft een nieuw OLED-scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Gezichtsherkenning zou de belangrijkste functie zijn en zou volgens bronnen Touch ID vervangen. Daarnaast komt Apple nog met de iPhone 7s en iPhone 7s Plus met LCD-scherm die meer lijken op de huidige iPhones.

Of Apple na de introductie van de iPhone 7s de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus nog in het assortiment houdt, is onduidelijk. Het is niet ondenkbaar dat de iPhone 7s en iPhone 7s Plus de vervangers zijn van de huidige iPhone 7-serie en dat de iPhone 8 als hét nieuwe model gepresenteerd wordt. In 2013 deed Apple iets soortgelijks, toen de iPhone 5c na een jaar de vervanger van de iPhone 5 werd en de iPhone 5s het nieuwe topmodel met belangrijke nieuwe functies werd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2017, 19:25
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.