Stack van TransIP op de iPhone.

Clouddienst Stack van TransIP heeft vernieuwde app met beter design

Stack van TransIP heeft een compleet vernieuwde app uitgebracht. Met de nieuwe Stack-app open je alle bestanden rechtstreeks en bekijk je je opgeslagen foto's en video's in een mooie weergave.

Stack van TransIP op de iPhone.
De clouddienst Stack heeft een geheel vernieuwde app. TransIP, het bedrijf achter Stack, heeft met versie 4.0 van de Stack-app veel nieuwe functies toegevoegd en het design aangepast. Dankzij het nieuwe design zou de gebruikerservaring flink verbeterd moeten zijn, terwijl de nieuwe Foto’s-tab je op een nieuwe manier door je fotocollectie laat bladeren.

Vernieuwde app voor Stack

Stack is een clouddienst waar je terecht kunt voor het opslaan van documenten, foto’s, video’s en allerlei andere bestanden. Standaard biedt de dienst 1TB gratis opslagruimte en er wordt daarbij gebruikgemaakt van Nederlandse servers. De app van Stack is met de nieuwe versie flink op de schop gegaan. Het eerste dat opvalt is het vernieuwde uiterlijk met een nieuwe knoppenbalk. De knoppenbalk bestaat nu uit vijf onderdelen: Bestanden, Foto’s, Favorieten, Gedeeld en Instellingen. Bij het kopje Bestanden vind je al jouw opgeslagen documenten, al dan niet gesorteerd in mappen. Je vindt hier niet alleen je PDF-documenten, maar ook foto’s en video’s.

Stack van TransIP me documenten en foto's.

In het nieuwe Foto’s-tabblad krijg je een visuele weergave te zien van al jouw foto’s en video’s. In plaats van een eenvoudige lijst met bestandsnamen, zie je de foto’s nu in een raster, net als in de gewone Foto’s-app op je iPhone en iPad. Nieuw is ook dat je video’s en audiobestanden in de app zelf kunt bekijken en beluisteren, zonder dat je deze eerst moet downloaden. De bestanden worden gestreamd vanaf de servers, zodat je ze snel kunt bekijken.

Bovendien kun je allerlei bestanden eenvoudig direct in de app openen. Dit geldt voor zowel Office-bestanden zoals Word, Excel en Powerpoint als PDF-documenten. De Stack Storage-app kan ook zipbestanden openen en werkt met .md-, .html- en .txt-documenten. De app is verder ook een stuk sneller geworden en gaat zorgvuldiger om met dataverkeer en batterijverbruik.

Nederlandse clouddienst met 1TB gratis opslag

TransIP is een bekende Nederlandse hostingpartij en biedt met Stack een goed alternatief voor bijvoorbeeld Dropbox. De eerste 1TB is voor iedereen gratis en dankzij een 256-bit AES sleutel zijn je bestanden beveiligd. Om je aan te kunnen melden, heb je wel een uitnodigingscode nodig die je via de Stack-website kunt opvragen. Naast de gratis opslag kun je voor €10 per maand ook kiezen voor 2TB of €50 per maand voor 10TB. Bij beide opties heb je ook de mogelijkheid om backups op te slaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2017, 11:40
Categorie Apps
Onderwerp cloudopslag
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.