PRODUCT(RED) 2019

Apple doneert als je met Apple Pay betaalt in de Apple Store

Apple heeft aangekondigd dat er voor elke aankoop die je met Apple Pay doet, een dollar zal worden gedoneerd aan (RED). Dit geldt voor de periode tot 2 december en tot een totaal van $1 miljoen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple doneert $1 aan RED

Honderd procent van de donaties gaan naar (RED)-partners die het gebruiken om HIV/AIDS te bestrijden in Afrika. Sinds 2006 heeft Apple al meer dan $220 miljoen opgehaald voor (RED) door de verkoop van roodgekleurde producten en accessoires. Hou je niet van rood, dan kun je uiteraard ook gewoon doneren aan de organisatie Red.org of de komende dagen met Apple Pay betalen. Dat kan in de online Apple Store maar ook in de fysieke winkel.

Om aandacht te vragen voor de strijd tegen HIV en AIDS zullen de Apple Stores vermoedelijk ook dit jaar weer rood kleuren. Apple past op Wereld AIDS Dag (1 december) de logo’s aan. Bovendien is er in die week extra aandacht voor de PRODUCT(RED)-producten die je hier kunt zien.

Zoek je nog rode accessoires? Kijk dan eens hier naar:

PRODUCT(RED) 2019

Apple Watch-bandje PRODUCT(RED)

Meer rode producten in de serie PRODUCT(RED) zien? Bekijk dan ons overzicht!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2019, 9:54
Categorie Apple
Onderwerpen aids, donatie, goede doelen

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.