iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro.

‘Foto’s opgedoken van drie nieuwe iPhone-modellen, waaronder iPhone 7 Pro’

Er is opnieuw een foto opgedoken van de iPhone 7, dit keer van drie nieuwe modellen. Het zou gaan om de iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro. De foto laat de voorkant van de toestellen zien, terwijl er ook nog een foto van de achterkant is.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Net als voorgaande jaren is de verwachting dat Apple twee iPhone-modellen op de markt brengt, maar het zou zomaar kunnen dat er een derde model bij komt. Naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zou Apple wellicht ook bezig zijn met een iPhone 7 Pro. Het is nog onduidelijk wat dit model anders maakt dan de rest, maar vandaag zijn er in ieder geval opgedoken via het Chinese Weibo van alledrie de modellen: de iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro.

Foto van drie iPhone 7-modellen

Het gaat deze keer dus om drie iPhone 7-modellen. Het verschil tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is goed te zien dankzij het formaat, maar het verschil tussen de mogelijke iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro is vanaf de voorkant minder herkenbaar. Op de achterkant is dit een stuk beter zichtbaar. Hierop is te zien dat volgens deze modellen alleen de iPhone 7 Pro uitgerust gaat worden met een dubbele cameralens en Smart Connector-aansluiting. Dit zou betekenen dat alleen het Pro-model de meest geavanceerde functies krijgt.

iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro.

Achterkant van mogelijke iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhon 7 Pro.

Op de foto is verder weinig schokkends te zien. De toestellen lijken nog gewoon uitgerust te zijn met een fysieke homeknop en ook de afmetingen en de plaatsing van de sensoren lijkt gelijk te zijn bij die van de iPhone 6s.

iPhone 7s.

Verder is er ook een foto van de achterkant van de iPhone 7 verschenen die bovendien overeenkomt met eerdere plaatjes die vorige week verschenen. De foto laat een opvallend kenmerk zien. Hoewel dit toestel aangegeven wordt als de iPhone 7, is het toestel gemarkeerd met de bekende S-aanduiding. Apple zou van plan zijn om de updatecyclus van de iPhone aan te passen, maar het is niet duidelijk of dat dit jaar al gebeurt. De foto van de achterkant laat in ieder geval de nieuwe antennestrepen zien, maar toont ook de nieuwe plaatsing van de camera. Het uitstekende gedeelte lijkt in deze versie echter iets anders dan die van vorige week.

In een apart artikel schreven we al waarom het helemaal geen gek idee is dat Apple een zogenaamde iPhone Pro op de markt zou brengen met allerlei exclusieve functies voor grootgebruikers. De iPhone 7 Plus zou je vooral kiezen voor het grote scherm, terwijl de iPhone Pro een doelgroep bedient die de beste en nieuwste functies wil hebben.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 18 juli: Er is ook nog een foto van de achterkant van de drie modellen. Deze is in het artikel verwerkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2016, 15:56
Categorie Apps
Onderwerpen iPhone 7, iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.