iPHone 7 Plus dummy met dubbele cameralens.

Nieuwe foto van ‘iPhone 7 Plus’ laat dubbele cameralens van dichtbij zien

Er is wederom een nieuw plaatje opgedoken waarin de iPhone 7 Plus van nader bekeken wordt. Hierdoor krijgen we een beter beeld hoe de dubbele cameralens er mogelijk uit gaat zien. Ook wordt een roségouden iPhone 7 apart vergeleken met de iPhone 6s.

We hebben de afgelopen dagen al vaak geschreven over dummy-modellen en mock-ups van de iPhone 7, maar in veel gevallen ging het dan om de gewone versie van de iPhone 7. De iPhone 7 Plus hebben we minder vaak gezien, maar in de foto van vandaag wordt vooral de dubbele cameralens duidelijk in beeld gebracht. De foto is net als andere afbeeldingen afkomstig van het Chinese Weibo en het gaat vermoedelijk om dummy-modellen.

iPhone 7 Plus met dubbele cameralens

Het is inmiddels zo goed als zeker dat er een iPhone aan zit te komen die uitgerust is met een dubbele cameralens. Dit gaat vermoedelijk om de iPhone 7 Plus, de grotere versie van de twee iPhone-modellen. Waar het uitstekende gedeelte van de camera in de iPhone 7 gemaakt lijkt te zijn van de behuizing, is dit bij de dubbele cameralens van de iPhone 7 volgens deze modellen weer net iets anders. In onderstaande afbeelding lijkt het te gaan om een aparte ovale ring, enigszins vergelijkbaar met de aparte ring in de huidige iPhone 6 en iPhone 6s. De ring zou dezelfde kleur hebben als de iPhone zelf. Ook lijkt de lens iets minder uit te steken dan die van de gewone iPhone 7.

iPHone 7 Plus dummy met dubbele cameralens.

Verder is er nog een aparte video opgedoken van een roségouden iPhone 7 die vergeleken wordt met de iPhone 6s. Ook deze video is afkomstig van het Chinese Weibo, maar is vermoedelijk gebaseerd op de vele mock-ups die momenteel in China circuleren. De video geeft wel weer een goed beeld van hoe de iPhone 7 er in september vermoedelijk uit gaat zien, al kan het natuurlijk wel zo zijn dat het uiteindelijke model verschilt van deze vele dummy’s.

De iPhone 7 moet het in ieder geval doen zonder koptelefoonaansluiting en met aangepaste antennestrepen. De afmetingen van het nieuwe toestel lijken nagenoeg gelijk te zijn me die van de iPhone 6s, terwijl ook het verdere uiterlijk niet veel veranderd wordt. De nieuwe iPhone zou het dan ook vooral van betere specificaties moeten hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2016, 13:51
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 7, iPhone 7 Plus
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.