iPhone 7 modellen

‘Codenamen van de iPhone 7: Sonora en Dos Palos’

Er lijken slechts twee modellen van de iPhone 7 op de markt te komen, geen drie. Dat blijkt uit de codenamen van de nieuwe toestellen, die Sonora en Dos Palos worden genoemd.

Komen er nu twee of drie nieuwe modellen van de iPhone 7? De meningen zijn erover verdeeld en in het geruchtencircuit zijn ze het er ook niet over eens. Gisteren wekte een gelekte foto nog de indruk dat het om drie verschillende modellen zou gaan, maar vandaag gooit @evleaks die verwachtingen alweer in de prullenbak. Volgens hem gaat het om slechts twee modellen, met de codenamen Sonora en Dos Palos.

iPhone 7 modellen

Twee nieuwe modellen, geen drie

Evan Blass (@evleaks) is een bekende naam als het om gelekte informatie over smartphones gaat. Volgens hem zijn de twee nieuwe iPhone-modellen die in 2016 gaan verschijnen genoemd naar twee dorpjes in Californië. Blass vermijdt overigens de naam iPhone 7. Misschien dat Apple het idee om drie modellen te maken wel onderzocht heeft en misschien zijn er ook prototypes gemaakt, maar die lijken in ieder geval niet op de markt te komen.

Ondertussen gaat ook het uitlekken van mogelijke modellen gewoon door. De foto’s hierboven werden op Weibo gevonden, maar zien er niet erg geloofwaardig uit. Het Apple-logo lijkt niet meer dan een sticker te zijn en er is met de foto geknoeid. Verder toont de foto wat we al eerder hebben gezien: de nieuwe antennelijnen, de grotere camera-opening en de ontbrekende aansluiting voor de hoofdtelefoon.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2016, 15:37
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.