Mockup van de iPhone 7.

Zo ziet een iPhone 7 mock-up uit China eruit

In China circuleren momenteel heel veel zogenaamde iPhone 7-modellen, al dan niet gebaseerd op betrouwbare informatie. In een nieuwe video wordt zo'n model vergeleken met de iPhone 6s, zodat je een beter beeld krijgt van hoe het nieuwe toestel eruit kan zien.

Mockup van de iPhone 7.
We naderen steeds meer het moment dat Apple de iPhone 7 gaat onthullen. In september wordt verwacht dat Apple de iPhone 7 gaat aan kondigen, maar de afgelopen week zijn er al meerdere plaatjes verschenen die allemaal beweren de nieuwe iPhone 7 te zijn. Uit China komen dan ook steeds meer dummy-modellen, prototypes en andere variaties van de vermoedelijke iPhone 7 boven drijven. In onderstaande video wordt zo’n model vergeleken met de iPhone 6s.

iPhone 7 vergeleken met iPhone 6s

Veel van dit soort modellen zijn afkomstig van accessoire-makers en andere fabrikanten. Deze zijn vaak gebaseerd op geruchten, maar de details van de modellen kunnen ook afkomstig zijn van schematische tekeningen of ander uitgelekt materiaal. Hoewel je in veel van de gevallen dus niet te maken hebt met een productiemodel die uit een fabriek gesmokkeld is, geeft het wel een goede indruk hoe de iPhone 7 er uiteindelijk uit zou kunnen zien.

Dit soort modellen zijn inmiddels gewoon te koop, variërend voor enkele tientallen dollars tot $150, maar zijn verder dus niet functioneel. De modellen zijn dan ook vooral bedoeld voor accessoiremakers die zich willen voorbereiden op het produceren van hoesjes en ander toebehoren. Het is wel voor het eerst dat er een video opgedoken is van hoge kwaliteit, want het gaat in veel gevallen om vage korte video’s waar niet alleen even duidelijk in beeld komt. In deze nieuwe video is de nieuwe speakergrill te zien die in de plaats van de koptelefoonaansluiting komt, terwijl ook de nieuwe antennestrepen duidelijk in beeld komen. De voorkant van het toestel komt ook even in beeld en daar is te zien dat in ieder geval dit model een fysieke homeknop heeft.

De iPhone 7 lijkt dit jaar weer in twee varianten te worden aangeboden, hoewel er uit China ook berichten waren dat er een derde Pro-model uit zou komen. In ieder geval kun je rekenen op een nieuw design voor de antennestrepen, het ontbreken van de koptelefoonaansluiting en een aangepaste plaatsing van de cameralens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2016, 13:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.