Mogelijke hoesjes voor de iPhone 7 Plus met Smart Connector.

Zo gaan cases voor de iPhone 7 Plus er mogelijk uitzien

Ben je benieuwd hoe de hoesjes voor de iPhone 7 Plus er mogelijk uit gaan zien? Er zijn afbeeldingen verschenen van hoesjes die rekening houden met een dubbele cameralens, een Smart Connector-aansluiting en meer.

Door alle geruchten van de laatste tijd over de functies van de iPhone 7, vallen de puzzelstukjes zo langzaamaan op hun plek. Hoesjesmakers bereiden zich ook al voor op de komst van de nieuwste iPhone-modellen en de eerste concrete hoesjes zijn daarom online verschenen. De hoesjesmaker gaat in ieder geval uit van een dubbele cameralens voor de iPhone 7 Plus, inclusief Smart Connector aan de achterkant.

Mogelijke hoesjes voor de iPhone 7 Plus met Smart Connector.

Stevige hoesjes voor iPhone 7 Plus

De getoonde hoesjes laten drie aspecten zien van de iPhone 7 Plus: een dubbele cameralens, een Smart Connector-aansluiting aan de achterkant en het ontbreken van de standaard koptelefoonaansluiting. Over de dubbele cameralens en het ontbreken van de koptelefoonaansluiting zijn de meeste bronnen het wel over eens, maar de Smart Connector blijft nog wel een punt van discussie. De maker van deze cases gaat in ieder geval wel uit van deze slimme aansluiting die net als op de iPad Pro uit drie contactpunten bestaat. Door het hoesje lijkt het echter lastig om iets stevig te bevestigen aan deze aansluiting.

Onderkant van mogelijke hoesjes voor de iPhone 7 Plus.

Mocht Apple inderdaad een Smart Connector-aansluiting toe willen voegen, dan blijft het nog geheimzinnig wat we daar precies mee kunnen gaan doen. Op de iPad Pro wordt hij gebruikt voor het Smart Keyboard, maar dat lijkt voor de iPhone geen logische toepassing. Wellicht dat Apple kiest voor een nieuwe manier van draadloos opladen, zoals de Logi BASE-standaard dat ook doet voor de iPad Pro.

Hoes voor iPhone 7 Plus.

Voor het beslissende antwoorden moeten we echter nog steeds geduld hebben, want Apple kondigt de iPhone 7 pas in september aan. Tot die tijd zullen we het nog moeten doen met geruchten en concepten zoals deze. Alle geruchten, mogelijke functies en overige informatie vind je in ons uitgebreide dossier over de iPhone 7.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2016, 14:45
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerp iPhone 7 Plus
Device iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.