iPhone reclamespot over portretfunctie

Nieuwe Apple-reclamespot over portretten in de stad

In een nieuw Apple-reclamespotje zet Apple de portretfunctie van de iPhone 7 Plus in de schijnwerpers. Een stel maakt foto's van elkaar terwijl ze door de stad zwerven.

Dat je met de iPhone mooie portretten kun maken weten veel iCulture-lezers wel. Maar Apple wil graag dat iederéén zich vergaapt aan de portretten met diepte-effect en heeft daarom de fotofuncties van de iPhone 7 Plus in een filmpje gepropt. We zien hoe een Aziatisch stel elkaar fotografeert op allerlei plekken in de stad.

The City reclamespot

Reclamespot over iPhone 7 Plus-portretfunctie

Op de klanken van het liedje ‘Sing to Me’ van Walter Martin zwerven de twee door de stad, waarbij ze op allerlei plekken elkaar op de foto zetten. Aan het eind is een slogan te zien:

With Portrait mode on iPhone 7 Plus, you can focus on what you love and leave everything else behind.

De reclamespot zal in eerste instantie zijn bedoeld voor Aziatische markten. In het verleden waren er al meer reclamespots waarin de portretfunctie werd gedemonstreerd. Dit filmpje doet denken aan ‘Take Mine’, waarin een meisje in een Grieks dorpje foto’s maakt van de lokale bewoners en daarbij ook de portretmode met diepte-effect toepast. Deze keer zijn het niet allerlei bewoners die op de foto willen worden vastgelegd, maar draait het steeds om dezelfde twee mensen.

iPhone reclamespot over portretfunctie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2017, 19:08
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 7 Plus, portret, reclamespot

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over nieuwe functies, verkrijgbaarheid en meer.

iPhone 7 Plus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.