Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Als je haar maar goed zit in Apple’s reclamespotje Barbers

Apple's nieuwste reclamefilmpje Barbers laat zien hoe mensen in een barbershop telkens een ander kapsel krijgen. De mooie portretten zijn natuurlijk gemaakt met de iPhone 7 Plus.

Barbers iPhone-reclame

Apple heeft een nieuwe reclamespot uitgebracht, waarin de portretfuncties van de iPhone 7 centraal staan. In een barbershop zien we hoe diverse klanten een ander kapsel krijgen, waarbij de portretten uiteraard worden gemaakt met een iPhone 7. “In portretmodus op de iPhone 7 zie je er niet zomaar goed uit”, aldus Apple. “Je ziet er fantastisch uit!”.

Barbers reclamespot voor iPhone 7 Plus

Terwijl de ene na de andere klant naar binnen gaat voor een ander kapsel zien we foto’s van het eindresultaat op de ruiten verschijnen. Die foto’s zijn uiteraard gemaakt met de iPhone 7 Plus. Blijkbaar maken de foto’s zoveel indruk dat er uiteindelijk een lange rij klanten voor de deur staat.

https://www.youtube.com/watch?v=hcMSrKi8hZA

Apple benadrukt in reclamefilmpjes regelmatig de portretfunctie van de iPhone 7 Plus, die mogelijk is geworden dankzij de dubbele camera. Volgens Tim Cook is het een van de redenen waarom de 7 Plus zo goed is verkocht: mensen die voorheen een 4,7-inch iPhone kochten zijn nu eerder geneigd om voor het grotere model te kiezen, omdat ze de extra mogelijkheden van de dubbele camera willen hebben. Het grotere model was aanvankelijk moeilijk verkrijgbaar. Tegenwoordig kun je zonder wachttijd een iPhone 7 Plus aanschaffen, zelfs in de aanvankelijk schaarse kleur gitzwart.

Eerder zag je in reclamefilmpjes ‘Take Mine‘ en ‘The City‘ ook hoe handig de portretfunctie van de iPhone 7 Plus is.

Ook heeft Apple een webpagina geopend waar je een serie videolessen vindt om betere foto’s te maken met je iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Bekijk ook

How to Shoot on iPhone 7: vier nieuwe filmpjes over fotograferen met iPhone 7

Apple geeft met een serie video's tips en trucs over fotograferen met de iPhone 7-camera. Je leert stapsgewijs over het gebruik van specifieke functies, zoals de portretmodus.

iPhone 7 Plus

Lees alles over de iPhone 7 Plus, het grote 5,5-inch toestel dat sinds 2016 verkrijgbaar is. Dit toestel heeft een dubbele camera waardoor nieuwe mogelijkheden zoals portretfoto's met diepte mogelijk zijn. Hieronder vind je alle info over de specs en functies van dit toestel, dat inmiddels is opgevolgd door de iPhone 8 Plus.

iPhone 7 Plus

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.