iPhone 7 concept blauw achterkant

Concept: zo zou een donkerblauwe iPhone 7 eruit kunnen zien

Apple zou plannen hebben om een donkerblauwe iPhone 7 te maken. Designer Martin Hajek is gelijk aan de slag gegaan en heeft een aantal concepten gemaakt.

Vrijdag berichtten we over een gerucht dat de Apple de iPhone 7 in een nieuwe blauwe kleur wil uitvoeren. Designer Martin Hajek is gelijk aan de slag gegaan en heeft hiervan een aantal mooie concepten gemaakt.

iPhone 7 concept blauw achterkant

De iPhone 7 in donkerblauw

Zoals we eerder schreven vragen we ons sterk af of Apple daadwerkelijk de kleur spacegrijs gaat vervangen door deze nieuwe ‘deepblue’ kleur, maar Martin Hajek toont ons in ieder geval wel hoe de iPhone 7 en ‘iPhone 7 PRO’ er in een diepblauwe kleur uit zouden kunnen zien.

Wat de concepten goed laten zien, is dat de kleur afhankelijk van de belichting nog flink zou kunnen verschillen. Op een aantal beelden heeft deze wat weg van de ‘slate’-kleur van de iPhone 5 en op andere beelden is de kleur echt een stuk feller.

iPhone 7 concept blauw feller

De voorkant blijft zwart?
Hayek heeft de iPhone 7 niet volledig blauw gemaakt. De voorkant van het toestel heeft nog wel de vertrouwde zwarte kleur. Als Apple daadwerkelijk afstapt van de kleur spacegrijs dan lijkt dit een logische keuze aangezien de overige kleuren iPhones allemaal een wit frontje hebben.

iPhone 7 en iPhone 7 PRO concept naast elkaar

De antennestrepen zijn in het concept ook donkerblauw gelaten. Dit past goed bij de kleur van de behuizing en ze vallen daardoor niet uit de toon.

Donkerblauw zou een mooie toevoeging kunnen zijn aan Apple’s iPhone portfolio, maar wij verwachten dat de spacegrijze kleur bij de meeste iPhone-gebruikers favoriet blijft. Helemaal als Apple de kleur gelijk trekt met de iets donkere kleur van de 12-inch MacBook.

iPhone 7 concept antenne strepen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2016, 12:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen concept, gerucht, martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.