Mogelijke iPhones 2018 op foto’s gelekt

Op gelekte foto's zijn vermoedelijk de iPhones van 2018 te zien. Het gaat om dummy's die door geruchtenlekker Benjamin Geskin op internet werden gezet.

De gelekte foto’s tonen de 6,5 inch iPhone X Plus en de 6,1-inch LCD iPhone, het goedkoopste model. Dergelijke dummy’s worden gebruikt door fabrikanten om bijvoorbeeld passende hoesjes te maken. Het is een jaarlijkse gewoonte dat er in de zomermaanden in aanloop naar de nieuwe iPhones dergelijke dummy’s circuleren. De dummy’s zijn meestal gebaseerd op schematische tekeningen uit de toeleveringsketen in China.


Geskin toonde ook nog een andere foto van toestellen in de hand. Volgens geruchten gaat Apple dit najaar twee toestellen met OLED-scherm uitbrengen met een scherm van respectievelijk 5,8″ en 6,5″. De grootste daarvan is op de foto’s te zien. Daarnaast zou Apple een 6,1″ iPhone met LCD-scherm uitbrengen, die we ook op de foto’s kunnen ontwaren.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Op de 6,5″ iPhone X Plus zullen we waarschijnlijk nog niet een drievoudige cameralens zien, waarmee je nog betere augmented reality-ervaringen krijgt. Dat blijft vermoedelijk bewaard tot de 2019 iPhones. Wel kunnen we dit jaar waarschijnlijk wat extra kleuren verwachten: naast zwart en grijs komt er ook een goudkleurige variant, zo zegt de goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo. Het 6,1″ model lijkt helemaal kleurrijk te worden, want er wordt gesproken over onder andere oranje, blauw en geel.

Bekijk ook

Gerucht: '6,1-inch iPhone verschijnt in feloranje, knalgeel en meer'

Volgens nieuwe bronnen brengt Apple de 6,1-inch iPhone uit in dezelfde kleuren als de leren hoesjes, waaronder blauw, oranje, geel en taupe. Rood ontbreekt echter.

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.