Gelekte iPhone 2018 dummy's

Mogelijke iPhones 2018 op foto’s gelekt

Op gelekte foto's zijn vermoedelijk de iPhones van 2018 te zien. Het gaat om dummy's die door geruchtenlekker Benjamin Geskin op internet werden gezet.

De gelekte foto’s tonen de 6,5 inch iPhone X Plus en de 6,1-inch LCD iPhone, het goedkoopste model. Dergelijke dummy’s worden gebruikt door fabrikanten om bijvoorbeeld passende hoesjes te maken. Het is een jaarlijkse gewoonte dat er in de zomermaanden in aanloop naar de nieuwe iPhones dergelijke dummy’s circuleren. De dummy’s zijn meestal gebaseerd op schematische tekeningen uit de toeleveringsketen in China.


Geskin toonde ook nog een andere foto van toestellen in de hand. Volgens geruchten gaat Apple dit najaar twee toestellen met OLED-scherm uitbrengen met een scherm van respectievelijk 5,8″ en 6,5″. De grootste daarvan is op de foto’s te zien. Daarnaast zou Apple een 6,1″ iPhone met LCD-scherm uitbrengen, die we ook op de foto’s kunnen ontwaren.

Op de 6,5″ iPhone X Plus zullen we waarschijnlijk nog niet een drievoudige cameralens zien, waarmee je nog betere augmented reality-ervaringen krijgt. Dat blijft vermoedelijk bewaard tot de 2019 iPhones. Wel kunnen we dit jaar waarschijnlijk wat extra kleuren verwachten: naast zwart en grijs komt er ook een goudkleurige variant, zo zegt de goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo. Het 6,1″ model lijkt helemaal kleurrijk te worden, want er wordt gesproken over onder andere oranje, blauw en geel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2018, 19:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp 2018 iPhone
Devices iPhone XR, iPhone XS Max
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.