Kleuren van leren iPhone-hoejses.

Gerucht: ‘6,1-inch iPhone verschijnt in feloranje, knalgeel en meer’

Volgens nieuwe bronnen brengt Apple de 6,1-inch iPhone uit in dezelfde kleuren als de leren hoesjes, waaronder blauw, oranje, geel en taupe. Rood ontbreekt echter.

Apple lijkt dit jaar helemaal los te gaan met de kleuren voor de 2018 iPhones. Eerder meldde de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo nog de kleuren van de 2018 iPhones en nu is het de Japanse website Macotakara die er een schepje bovenop doet. De site heeft van bronnen bij de productie vernomen dat Apple de 6,1-inch iPhone uit gaat brengen in dezelfde kleuren als de huidige leren hoesjes voor de iPhone. De bronnen spreken onder andere over ‘bright orange’, ‘flash yellow’, ‘electronic blue’ en taupe.


6,1-inch iPhone in meerdere kleuren
Apple brengt elk seizoen nieuwe kleuren van de iPhone-hoesjes uit. De serie 2018 lentekleuren iPhone- en iPad-hoesjes bestond onder andere uit een nieuwe kleur blauw, oranje en geel. Zijn deze kleuren een voorbode voor de 6,1-inch iPhone? Als het aan Macotakara ligt wel, want volgens hen verschijnt dit toestel in zeven kleuren: wit, zwart, ‘flash yellow’ (knalgeel), ‘bright orange’ (feloranje), ‘electronic blue’ (electric blue), taupe (een soort bruingrijs) en goud. Dat is dus een behoorlijk breed scala aan kleuren. Dat is zelfs nog meer kleur dan de iPhone 5c in 2013, die in ‘slechts’ vijf kleuren beschikbaar kwam.

Opvallende afwezige in dit rijtje is rood. Eerder beweerde Ming-Chi Kuo wel dat dit model in het rood zou verschijnen, maar deze behoort volgens Macotakara niet tot de mogelijkheden. Apple heeft wel eerder rode iPhones uitgebracht, namelijk van de iPhone 7 en iPhone 8. Deze rode versies verschenen echter altijd in het voorjaar en die meteen toen deze iPhone-modellen voor het eerst in de schappen lagen.

Bij geruchten over kleuren is het altijd lastig om te bepalen wat je moet geloven. Een kleur kan bij bepaalde lichtomstandigheden er heel anders uit zien. Bij de iPhone 7 gingen de geruchten dat Apple spacegrijs wilde vervangen door donkerblauw. Uiteindelijk verscheen er een zwarte versie, die in bepaalde lichtomstandigheden inderdaad naar blauw neigde. Welke kleuren we uiteindelijk gaan zien, weten we vermoedelijk in september. Dan onthult Apple de volledige line-up van de nieuwe iPhones.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2018, 12:41
Bron Bron Macotakara
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen 2018 iPhone, kleur
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.