The Verge review iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro (Max) hands-on: dit vinden de internationale media

Wat vinden de internationale media van de iPhone 11 Pro (Max)? In deze round-up hebben we de belangrijkste ervaringen verzameld van de reviews die nu al gepubliceerd zijn.

Helaas geeft Apple de Europese media nauwelijks de kans om voortijdig de nieuwe toestellen te gaan testen. We zijn dus voornamelijk aangewezen op de Amerikaanse media om de eerste review-ervaringen te verzamelen. De embargo’s zijn zojuist vervallen en bekende nieuwssites zoals The Verge en Engadget mogen vertellen over hun hands-on ervaringen met de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max. Na een paar dagen testen is dit wat ze ervan vinden. Misschien trekt het je over de streep om een iPhone 11 Pro te kopen, of juist niet.

iPhone 11 Pro getest door The Verge

The Verge is vooral onder de indruk van de batterijduur. De beloofde langere batterijduur blijkt te kloppen. Wel kreeg de reviewer tijdens het event het gevoel dat het vooral om kleinere updates ging. Na een week testen blijkt echter dat de iPhone Pro (Max) meer is dan de som van een paar kleine updates. Het is een van de meest uitgebalanceerde en capabele telefoons die ooit gemaakt is.

The Verge review iPhone 11 Pro

Prima batterijduur, processors die nog jarenlang mee kunnen, een mooi scherm en een nieuw camerasysteem dat elke andere smartphone verslaat. Met de beloofde software-update van dit najaar wordt het alleen nog maar beter. En ja, ze zijn duur. De meest mensen kunnen dan ook beter een iPhone 11 kopen, vind de reviewer, want de Pro is toch echt alleen bedoeld voor mensen die het allerbeste willen.

Verder lezen bij The Verge

Uiteraard kreeg ook ‘ieders favoriete tech-youtuber’ Marques Brownlee de iPhone 11 Pro Max in handen en maakte er een video over. Hij koos voor een round-up van groene modellen:

Wired over de iPhone 11 Pro

“De duurste iPhone-modellen van dit jaar gebruiken premium materialen en hebben een helderder scherm. Maar het echte voordeel is de drie-lens camera”, vindt Wired. Volgens de techsite is dit de mooiste iPhone die je kunt kopen, met een stalen frame, OLED-scherm en matte afwerking aan de achterkant. Er zit een supersnelle A13 Bionic-chip in, een drievoudige lens, die ook onder slechte lichtomstandigheden mooie foto’s kan maken. En de langste batterijduur ooit op een iPhone. Maar er zijn ook nadelen: hij is duur, dik en zwaar. En het is jammer dat er nog steeds een Lightning-poort in zit.

Verder lezen bij Wired

Engadget testte de iPhone 11 Pro Max

“Beter, maar niet wereldschokkend” is de titel die Engadget boven de review heeft geplaatst. Dat belooft niet veel goeds. De iPhone 11 Pro (Max) biedt het beste waartoe Apple nu in staat is, maar er blijft één belangrijke vraag over. Heb je alles wel nodig wat erin zit. De verbeterde batterijduur en de flexibiliteit van de drie camera’s, zijn verbeteringen waar iedereen iets aan heeft. De rest levert voor dagelijks gebruik weinig verschil op. Dit zijn fantastische smartphones, maar de iPhone 11 is waarschijnlijk een betere keuze.

Verder lezen bij Engadget

iMore over de iPhone 11 Pro Max

Bij iMore verwachten we een pro-Apple-geluid en daarin worden we ook deze keer niet teleurgesteld: “The Ultimate iPhone Experience” prijkt er in grote letters boven de review. Het toestel krijgt een 4,5 uit 5. De iPhone 11 is al fantastisch, maar wil je echt het allerbeste, ben je professioneel fotograaf of videomaker en wil je een langere batterijduur, dan moet je de Pro hebben. Het is de beste iPhone die je op dit moment kunt kopen. Maar ja, dat wisten we eigenlijk al – en is dat niet elk jaar het geval?

Verder lezen bij iMore

iMore iPhone 11 Pro hands-on

TechCrunch’s review van de iPhone 11 Pro Max

Matthew Panzarino van TechCrunch probeert altijd een originele insteek voor zijn review te vinden (ook al zitten de lezers daar misschien helemaal niet op te wachten). Deze keer heeft Panzarino bedacht dat het leuk zou zijn om de iPhone 11 Pro Max mee te nemen naar Disneyland, om daar wat foto’s van zijn kinderen te schieten. Ook gaat Panzarina in op de term ‘Pro’. Dit gaat niet om de 80% mensen die een iPhone willen hebben en ook niet om professionals in de normale zin van het woord, maar om de 20% van de mensen die meer willen en waarvoor de iPhone 11 niet goed genoeg is. Ook Panzarino verwacht daarom dat de iPhone 11 dit jaar de bestseller zal zijn.

Verder lezen bij TechCrunch

Bright bekeek de iPhone 11 Pro Max in een video

Bright maakte een filmpje over de iPhone 11 en werd vermoedelijk als enige Nederlandse medium uitverkoren door Apple om het toestel alvast te bekijken. “De iPhone roept altijd heel uiteenlopende gevoelens op. Je hebt fans. Je hebt haters. En dan zijn er nog gewone mensen. Deze recensie is voor alle drie”, aldus hoofdredacteur Erwin van der Zande.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.