iPad Pro USB-accessoires

Dit zijn de nieuwe accessoires voor je iPad Pro 2018

Tegelijk met de iPad Pro 2018 heeft Apple ook een reeks nieuwe accessoires uitgebracht. Het gaat vooral om USB-C-accessoires, plus nog een aantal andere spullen.

Zo kun je nu een USB-C naar 3,5mm-koptelefoonadapter aanschaffen om je oude oordopjes te blijven gebruiken. Ook is er een kaartlezer voor SD-kaarten en een oplaadkabel voor je iPad Pro. Daarnaast zijn er nieuwe toetsenborden, hoezen en natuurlijk de Apple Pencil. Opgeteld kun je bij de nieuwe iPad Pro behoorlijk wat geld uitgeven aan allerlei extra’s… maar je bent natuurlijk niets verplicht. Ook zonder al die extra’s kun je aan de nieuwe iPad Pro veel plezier hebben.

Nieuwe USB-C-accessoires voor iPad Pro

Het gaat bij de nieuwe USB-C-accessoires om het volgende:

  • USB‑C-naar-mini‑jack-adapter, 10 euro
  • USB‑C-naar-SD-kaartlezer: 45 euro
  • USB‑C-oplaadkabel 1 meter: 25 euro

USB-C-accessoires voor je iPad Pro

Als je van plan bent om helemaal naar USB-C over te stappen, dan zou je ook nog deze bestaande accessoires erbij kunnen nemen, als je ze nog niet hebt:

De laatstgenoemde adapter is handig als je je iPad wilt snelladen. Daarvoor kun je trouwens ook de USB-C-adapters van recente MacBooks gebruiken.

Apple Pencil 2 in de hand

Pencil en hoezen
Maar daarmee ben je nog niet helemaal klaar, want je kunt naar keuze ook nog de volgende accessoires aanschaffen:

Wil je de nieuwe iPad Pro kopen? Je kunt nu al een pre-order plaatsen en krijgt dan geleverd op woensdag 7 november. De belangrijkste vernieuwingen zijn USB-C, Face ID, een Liquid Retina-scherm, een A12X Bionic-chip met de nieuwste Neural Engine en nog veel meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2018, 17:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, ipad pro
Device iPad Pro 2018

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.