Craig Federighi op WWDC 2022

Reacties voor: ‘iOS 18 wordt grootste update ooit’

Volgens Mark Gurman van Bloomberg wordt iOS 18 de grootste update ooit in de geschiedenis van de iPhone. Waar hebben we dat eerder gehoord?
Lees het complete artikel → ‘iOS 18 wordt grootste update ooit’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik zou het tof vinden als Apple wat meer met data doet van bijv Apple Watch. Simpele vraag aan Siri: “hoeveel calorieën verbruik ik gemiddeld?” Of “wat was mijn gemiddelde slaap afgelopen week?”.

    Siri zou veel meer geïntegreerd moeten worden in eigen eco-systeem. Immers een iPhone. (Pro) is ook wel ondertussen een power device.

    Reageer op L8

  2. Ik zou graag multitask / multiwindow als android willen . Als ik notities maak bijvoorbeeld daaronder de calculaties maak en dat zo weer door kan sturen naar een klant . iOS mag wat mij betreft ook iets speelser worden zoals met android kan je alles vrij bewegen en neerzettten, individueel vergroten en verkleinen . Makers kijken sowieso bepaalde functies bij elkaar af . T gaat uiteindelijk om de gebruikers .

    Reageer op Justin

  3. Het is de zoveelste keer dat ik lees” dit wordt de grootste update ooit. Dat zei men over ios 17, 16 etc. Puntje bij paaltje ik vond één dingetje wat interessant en de rest was flauwekul.
    Kan mij het nu schelen of er een nieuwe emoij is of wat dan ook voor kinderachtig iets.

    Reageer op Rene

    • Origineel geplaatst door Rene

      Het is de zoveelste keer dat ik lees” dit wordt de grootste update ooit. Dat zei men over ios 17, 16 etc. Puntje bij paaltje ik vond één dingetje wat interessant en de rest was flauwekul.
      Kan mij het nu schelen of er een nieuwe emoij is of wat dan ook voor kinderachtig iets.

      Helemaal mee eens. De ene versie is nog niet bugvrij of de andere -betere- komt er al weer aan. We hoeven niet elk jaar een nieuw besturingssysteem. Doe je met de auto ook niet. De marketingmachine van Apple draait weer op volle toeren, ja jongens, updaten en nieuwe hardware (eisen). kopen, kopen, kopen…. Ik gebruik Apple al heel lang op verschillende apparaten, maar wordt gek van die eeuwige circus.

      Reageer op Jan

  4. Als Apple nou eens Stabiele Operating systems maakt Terug naar de smooth iOS dat iedereen gewend is.

    Vanaf iOS 15 is het bug hier bug daar. Begint een beetje op Samsung te lijken. In tegendeel, Samsung lijkt het redelijk onder controle te hebben de laatste tijd….

    Reageer op Ricky

  5. Ik zou het fijn vinden als ze nog meer aandacht aan de ‘Woning’ app besteden. Iets simpels als devices aan/uit – beheren vanaf het lockscreen d.m.v. widgets zou al een grote verbetering zijn. Daarnaast is een groot design update ook niet verkeerd, niet dat hier iets mis mee is, maar een grote verandering mag na 11 updates wel.

    Reageer op Dennis

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.