iOS 12 updates

Apple brengt iOS 12.3.2 uit voor iPhone 8 Plus: dit is er nieuw!

Apple heeft iOS 12.3.2 uitgebracht, een kleine update die een probleem met de portretmodus van de iPhone 8 Plus oplost. Een maand geleden bracht Apple iOS 12.3 uit met de compleet nieuwe TV-app, gevolgd door de kleine bugfix-update iOS 12.3.1.

iOS 12.3.2 alleen voor iPhone 8 Plus

Pinksteren of niet, bij Apple gaat het werk gewoon door. iOS 12.3.2 is te installeren op de iPhone 8 Plus en is waarschijnlijk niet zichtbaar op andere toestellen. Op de iPhone 8 Plus gebeurde het wel eens dat mensen een portretfoto met de Camera-app wilden maken en vervolgens merkten dat het diepte-effect niet werkte. Omdat de update bedoeld is voor de iPhone 8 Plus, zitten er waarschijnlijk geen andere bugfixes of beveiligingsverbeteringen in.


Ondertussen is Apple alweer bezig met het testen van de iOS 12.4 beta, die we nog voor september verwachten. Ontwikkelaars hebben zelfs keuze uit twee verschillende beta’s, want zij kunnen momenteel ook al met de iOS 13 beta aan de slag.

iOS 12.3.2 nu te downloaden

Updaten doe je via Instellingen > Algemeen > Software-update. Omdat het nog wel eens druk kan zijn als iedereen tegelijk gaat updaten, raden we aan om het op een later moment te proberen als het downloaden momenteel erg traag verloopt. Ook kan het even duren voordat de update op jouw iPhone 8 Plus zichtbaar is. Zie je de update na een paar uur nog steeds niet? Dan beschik je wellicht niet over een iPhone 8 Plus. In ons overzicht met iPhone-modellen kun je vaststellen welk type toestel jij hebt.

Dit staat er in Apple’s Engelstalige releasenotes:

iOS 12.3.2 resolves an issue that could cause Camera to capture Portrait mode photos without depth effect on some iPhone 8 Plus devices.

Revisiegeschiedenis:

  • 2019 - 10 juni: Extra nadruk toegevoegd dat de update alleen voor iPhone 8 Plus is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2019, 20:14
Categorie iOS
Onderwerp ios 12

iOS 12

iOS 12 is de grote software-update voor de iPhone en iPad. Het verscheen in september 2018 voor iedereen met een geschikt toestel. In dit overzicht lees je alles over de vernieuwingen deze grote update. De update werd opgevolgd door iOS 13.

iOS 12

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.