Beats Solo3 Club Collection

Beats Solo3 Wireless nu in kleurrijke ‘Club Collection’

Hou je van spullen in vrolijke kleurtjes, dan is de 'Club Collection' van Beats eentje om eens goed te bekijken. De Beats Solo3 Wireless is tijdelijk verkrijgbaar in deze limited edition. De prijs is 200 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Beats Solo 3 Wireless Club Collection’

De nieuwe ‘Club Collection’ is ontstaan in samenwerking met de tv-show NAYVA, waar het draait om mode en beauty. De vier vrouwen die NAYVA maken zullen de koptelefoons gebruiken in een komende aflevering. “Geïnspireerd door jouw tribe”, meldt Apple in het persbericht. Je kunt kiezen uit rood, geel, wit of donkerblauw.

Alle kleuren hebben twee kleuraccenten naast de hoofdkleur. Bij de Apple Stores in Nederland en België zijn ze vanaf morgen al op te halen, terwijl je bij de online Apple Store geleverd krijgt op 13 juni. Apple werkt wel vaker met externe partijen om speciale uitvoeringen van de Beats-koptelefoons uit te brengen. Deze keer gaat het om “unieke looks, die zijn geïnspireerd door streetwear”.

Beats Solo3 Wireless Club Collection

Wie de koptelefoons in actie wil zien moet op 18 juni naar Kyra TV’s YouTube-kanaal kijken. Elk van de vrouwen uit de groep staat voor een andere kleur. Tijdens de aflevering krijgen de vrouwen een uitdaging om een door streetwear geïnspireerde look te creëren, waarbij ze de kleuren van de Club Collection moeten toepassen.

Maar ook als je helemaal niets met NAYVA hebt kun je deze koptelefoons in nieuwe kleurtjes gewoon kopen. Technisch gezien zijn ze hetzelfde als de normale Solo3, dus er zit een W1-chip in om makkelijk te kunnen koppelen met al je apparaten. Er zit Bluetooth Class 1 in en je kunt ze natuurlijk ook koppelen met elk ander Bluetooth-apparaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2019, 7:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, hoofdtelefoon, koptelefoon

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.