Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts
iOS 11 logo groot

iOS 11.1.2 met foutoplossingen voor iPhone X nu te downloaden

Apple heeft iOS 11.1.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie van iOS 11 lost enkele bugs op. Als je met je iPhone of iPad ergens tegenaan loopt, werkt je toestel dan snel bij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Start je toestel maar op, want Apple heeft zojuist iOS 11.1.2 vrijgegeven voor de iPhone, iPad en iPod touch. In deze nieuwe versie van iOS 11 worden wederom enkele bugs verholpen en in dit artikel praten we je bij over de bugfixes van iOS 11.1.2. Het gaat onder andere om foutoplossingen voor de iPhone X.

iOS 11.1.2 beschikbaar

iOS 11.1.2 is de tweede aanvullende update op iOS 11.1 die op 31 oktober beschikbaar kwam. Vlak na de komst van iOS 11.1 bleken vooral Engelstalige gebruikers last te hebben van een probleem met de autocorrectie, waardoor de I vervangen werd door vreemde tekens. Dit werd opgelost in iOS 11.1.1, samen met een bug die ervoor zorgde dat Hé Siri niet goed functioneerde.

iOS 11 logo groot

iOS 11.1.2 is een soortgelijke update als iOS 11.1.1. In iOS 11.1.2 is onder andere het probleem opgelost waardoor het scherm van de iPhone X minder goed reageert bij een snelle temperatuurdaling. Ook is er een probleem met Live Photos en video’s op de iPhone X opgelost. iOS 11.1.2 is echter voor elk toestel te downloaden. Het gaat daarom waarschijnlijk ook om andere bugfixes voor iPhones en iPads die in iOS 11.1.2 doorgevoerd zijn.

iOS 11.1.2 downloaden

Om iOS 11.1.2 te downloaden, doe je het volgende:

  1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Wacht tot de update in beeld verschijnt.
  3. Tik op Download en installeer.
  4. Wacht tot je toestel opnieuw is opgestart en de installatie voltooid is.

Je kunt de update ook uitvoeren via iTunes. Sluit daarvoor je iPhone of iPad met een kabel aan aan je Mac of pc en open iTunes. Klik linksboven op je aangesloten apparaat en kies voor Zoek naar update. De update wordt vervolgens gedownload en daarna op je toestel geïnstalleerd.

Over iOS 11.1
iOS 11 is de nieuwste grote nieuwe update voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 11 heeft Apple een hele hoop vernieuwingen doorgevoerd. Zo heeft het Bedieningspaneel in iOS 11 een volledig nieuw uiterlijk en kun je deze nu ook zelf aanpassen. Ook is de App Store op de schop gegaan met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies en is er een nieuwe Bestanden-app, waarin je zelf de bestanden en documenten kunt beheren. In iOS 11.1 bracht Apple de appkiezer met 3D Touch terug en werden er meer dan zeventig nieuwe emoji’s toegevoegd. Ook werden er in deze versie enkele bugs opgelost, waaronder het probleem met de kwetsbaarheid van WPA2-beveiliging.

Bekijk ook

iOS 11.1 met nieuwe emoji's en 3D Touch appkiezer nu beschikbaar

Apple heeft iOS 11.1 uitgebracht, de nieuwste versie van iOS 11. In iOS 11.1 zitten meer dan zeventig nieuwe emoji's, en ook de 3D Touch appkiezer keert terug. Lees hier alles over iOS 11.1!

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 november 2017 om 10:07
Onderwerp
Categorie
iOS
Software
iOS 11

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11
52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.