iOS 11 iCulture.

iOS 11.1.1 nu te downloaden: lost fouten op met autocorrectie en Siri

Apple heeft iOS 11.1.1 uitgebracht. Deze versie lost net als de vorige kleine versies enkele bugs in iOS 11 op. Heb je last van problemen, update dan snel naar deze nieuwste versie!

iOS 11.1.1 voor de iPhone en iPad is vanaf nu beschikbaar. Apple heeft deze nieuwe versie zojuist vrijgegeven en lost enkele bugs in iOS 11 op. Het advies is dus: werk je toestel snel bij als je nog problemen hebt!

iOS 11 iCulture.

iOS 11.1.1 beschikbaar

Na de komst van iOS 11.1 afgelopen week, is het nu opnieuw raak. In iOS 11.1.1 worden er weer enkele bugs verholpen die in iOS 11.1 nog aanwezig zijn. Dit is de update-omschrijving die Apple bekend heeft gemaakt:

iOS 11.1.1 bevat probleemoplossingen voor je iPhone of iPad. Deze update bevat:

  • Oplossing voor een probleem met de autocorrectie van het toetsenbord
  • Oplossing voor een probleem waarbij ‘Hé, Siri’ niet meer functioneerde
  • Informatie over de beveiligingsaspecten van Apple software-updates vind je op deze webpagina: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Gebruikers met de Engelse taaloptie hadden last van een probleem waardoor de letter ‘i’ weergegeven werd als vreemde cijfers en tekens. Dit probleem is nu opgelost. Mogelijk heeft Apple in iOS 11.1.1 nog meer bugs uit iOS 11 opgelost die niet expliciet worden genoemd in bovenstaand lijstje.

iOS 11.1.1 downloaden

Om iOS 11.1.1 te downloaden, doe je het volgende:

  1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  2. Wacht tot de update in beeld verschijnt.
  3. Tik op Download en installeer.
  4. Wacht tot je toestel opnieuw is opgestart en de installatie voltooid is.

Je kunt de update ook uitvoeren via iTunes. Sluit daarvoor je iPhone of iPad met een kabel aan aan je Mac of pc en open iTunes. Klik linksboven op je aangesloten apparaat en kies voor Zoek naar update. De update wordt vervolgens gedownload en daarna op je toestel geïnstalleerd.

Over iOS 11
iOS 11 is de nieuwste grote nieuwe update voor de iPhone, iPad en iPod touch. In iOS 11 heeft Apple een hele hoop vernieuwingen doorgevoerd. Zo heeft het Bedieningspaneel in iOS 11 een volledig nieuw uiterlijk en kun je deze nu ook zelf aanpassen. Ook is de App Store op de schop gegaan met een nieuw uiterlijk en nieuwe functies en is er een nieuwe Bestanden-app, waarin je zelf de bestanden en documenten kunt beheren. Voor Siri in iOS 11 zijn er ook een hoop verbeteringen, zoals nieuwe stemmen. Voor de iPad zijn er veel multitaskingfuncties in iOS 11 toegevoegd. In onderstaande artikelen vind je meer over de 11 grote nieuwe functies in iOS 11. In een apart artikel vind je meer over de kleine vernieuwingen in iOS 11.

In iOS 11.1 bracht Apple de appkiezer met 3D Touch terug en werden er meer dan zeventig nieuwe emoji’s toegevoegd. Ook werden er in deze versie enkele bugs opgelost, waaronder het probleem met de kwetsbaarheid van WPA2-beveiliging.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd..

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2017, 19:04
Categorie iOS
Onderwerp ios 11
Software iOS 11

iOS 11

Lees alles over iOS 11, de grote update die in september 2017 verscheen. Lees hier alles over de vernieuwingen, ontdek onze beste iOS 11 tips en krijg hulp als je problemen hebt bij de installatie. De opvolger is iOS 12 voor iPhone en iPad.

iOS 11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.