Infuse update

Infuse 5.6 biedt mooiere kleurweergave, ook als je geen iPhone X hebt

Infuse 5.6 heeft een compleet nieuw design gekregen en toont mooiere (HDR-)kleurweergave, ook op toestellen waarvan het scherm niet geschikt daarvoor is.

Infuse update

Infuse heeft een nieuw uiterlijk gekregen, waarbij de video’s die je leuk vindt centraal staan. Volgens de makers is de app vanaf de grond opnieuw opgebouwd met gebruik van nieuwe raamwerken. De app is meteen aangepast voor de nieuwe iPhone X, maar er is ook goed nieuws voor mensen die een ander toestel hebben.

Infuse 5.6 met nieuw design

De aanpassingen voor de iPhone X omvatten onder andere volledige ondersteuning voor HDR-kleurweergave, zodat je HDR-video’s er een stuk mooier uit zien. De makers hebben ook zogenaamde dynamic range conversion toegevoegd, zodat video’s er ook op schermen zonder HDR-ondersteuning mooier uit zien. Je hoeft er zelf niets voor te doen, alles gaat vanzelf.

Infuse 5.6 HDR

Pro-versie proberen
Er zitten nog meer verbeteringen in, zoals verbeterde ondertitels, efficiënter afspelen van video’s en meer. Een volledige lijst is te vinden op de website van de ontwikkelaar. Ook proberen de makers je over te halen om de Pro-versie eens te proberen. Iedereen die Infuse 5 installeert kan de Pro-versies een maand gratis testen. De Pro-versie biedt ondersteuning met meer videoformaten, kan je videobibliotheek in sync houden en streamen vanuit de cloud als je Google Drive, Dropbox, OneDrive en dergelijke gebruikt. Ook kun je genieten van betere audiokwaliteit met 24-bit Dolby TrueHD en DTS-HD MA, terwijl je bovendien je video’s kunt streamen via AirPlay en Google Cast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2017, 18:18
Categorie Apps
Onderwerpen hdr, infuse, video
Devices iPad, iPhone
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.