iOS 10 beta 4 met nieuwe functies.

Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies in iOS 10 beta 4 [video]

De vierde beta van iOS 10 bevat weer de nodige nieuwe functies, zoals de vernieuwde emoji, de aanpassing in het Berichtencentrum en het sneller openen van apps en mapjes. In deze video komen al deze functies voorbij en bespreken we twee nieuwigheden in watchOS 3.

iOS 10 beta 4 met nieuwe functies.
De vierde beta van iOS 10 bevat weer een aantal nieuwe functies zoals nieuwe geslachtsneutrale emoji, aanpassing in het Berichtencentrum, (weer) nieuwe toetsenbordgeluidjes en nog veel meer. De nieuwe beta verscheen gisterenavond voor ontwikkelaars, maar wij hebben in een video alvast de belangrijkste vernieuwingen voor je op een rijtje gezet. De derde publieke beta van iOS 10 is inmiddels beschikbaar.

Nieuwe functies in iOS 10 beta 4

De nieuwe ontwikkelaarsbeta bracht meer dan 100 nieuwe emoji. Er zijn niet alleen nieuwe emoticons, zoals de regenboogvlag en het waterpistool (als vervanging van de “gewelddadiger” pistool-emoji, maar van vele beroepen en activiteiten zijn nu ook vrouwelijke en mannelijke versies. De bekende gele smileys zijn bovendien iets aangepast qua design. Ook gaan de animaties in deze vierde beta van iOS 10 een stuk vlotter en kun je nu vrijuit scrollen in de nieuwe rijke notificaties. Ook hebben we twee vernieuwingen voor watchOS 3 meegenomen. Zo zijn de knoppen om te dicteren, een emoji te versturen of Digital Touch te gebruiken nu helemaal blauw en kun je de nieuwe Scribble-functie gebruiken als je de Engelse taaloptie gekozen hebt. In onderstaande video vind je alle vernieuwingen op een rij.

Naast iOS 10 en watchOS 3 bracht Apple gisteren ook nieuwe beta’s uit van tvOS 10 (tvOS 10 beta 4) en macOS Sierra (macOS Sierra nu te downloaden voor ontwikkelaars”>macOS Sierra 10.12 beta 4). Hoewel in de vierde beta’s van iOS 10 en watchOS 3 dus enkele veranderingen te zien zijn, kennen tvOS 10 en macOS Sierra geen schokkende nieuwe aanpassingen.

iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 moeten allemaal in september beschikbaar komen. Publieke testers kunnen ook aan de slag, want voor hen is de nieuwe publieke betaversie inmiddels beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2016, 19:11
Categorie iOS
Onderwerpen ios 10, watchos 3

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.