Instagram test nieuwe functie waarmee je concepten kunt opslaan

Instagram is een nieuwe functie aan het testen, waarmee je in de toekomst concepten kunt opslaan om een foto op een later moment verder te gaan met het bewerken
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Instagram is aan het experimenteren met een nieuwe functie. Meerdere gebruikers melden op Twitter dat ze concepten kunnen opslaan waarmee je op een later tijdstip verder kunt gaan met het bewerken van je foto.


Instagram drafts

Concepten opslaan in Instagram

Instagram-concept opslaanOp het moment dat je een foto wilt plaatsen op Instagram en tijdens het bewerken van de foto onverwachts je telefoon moet wegstoppen, ben nu nog alles kwijt. Dat probleem wil Instagram wegnemen door de foto met de bewerkingen op te slaan als concept, zodat je het op een later moment kunt hervatten.

Op Twitter zijn er meerdere mensen die beweren de nieuwe functie te hebben. De eerste berichten over het tussentijds opslaan van fotobewerkingen verschenen al in juli. De nieuwe functie lijkt slechts een test te zijn van Instagram en het is onzeker of het op korte termijn naar Nederland komt. Techcrunch heeft contact opgenomen met Instagram om te vragen wanneer het maken van concepten beschikbaar is voor iedereen. Een woordvoerder van Instagram gaf aan dat het inderdaad om ‘slechts een test’ ging.

Foto via Ehwald

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 augustus 2016 om 15:29
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.