Instagram antwoorden met foto of video

Instagram laat je met foto’s en video’s antwoorden op Stories

Bij Snapchat Stories kun je nu reageren met een foto of video, in plaats van een simpele reactie.

Instagram heeft een nieuwe optie toegevoegd voor Instagram Stories. Je kunt nu met een foto of video reageren op een Story en bent dus niet langer beperkt tot een simpele reactie. Tijdens het bekijken van een Instagram Story zie je een nieuwe cameraknop om te reageren met een filmpje of plaatje.

Instagram antwoorden met foto of video

Instagram Stories: antwoorden met foto of video

Dit kan uiteraard alleen binnen de 24 uur dat het Verhaal beschikbaar is. Je kunt ook Boomerang of Rewind gebruiken om je reactie te maken en om het nog wat verder op te fleuren kun je stickers en filters gebruiken. Je kunt zelfs een plaatje van de Story verplaatsen en kleiner maken om in je eigen foto op te nemen.

Als je reacties van vrienden binnen hebt, dan zie je dat in je Direct-inbox. Daar bekijk je de reacties met een tik op het scherm. Er komt ook een foto- of video-sticker op de Story zelf te staan, als deze openbaar beschikbaar is. Bekijk je een antwoord, dan krijgen vrienden een notificatie.

Als je de nieuwste versie van Instagram hebt geïnstalleerd krijg je de nieuwe antwoordoptie te zien. Instagram Stories is afgekeken van de al langer bestaande Snapchat Verhalen, maar is sindsdien populairder geworden dan het origineel. Het gaat om een compilatie van foto’s en video’s die na 24 uur vanzelf verdwijnt. Instagram meldt dat er nu 250 miljoen mensen zijn die er dagelijks gebruik van maken. Instagram biedt bovendien live-video’s, die niet bij Snapchat beschikbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2017, 18:33
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.