Reacties voor: ING-app laat nu zien wie je betaalverzoek betaald heeft

De ING Bankieren-app is vernieuwd. Bij betaalverzoeken zie je nu precies wie het overgemaakt heeft, wat goed van pas komt als je een rekening deelt met anderen. Ook is het design van de app iets aangepast.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Toevallig eerder deze week een betaalverzoek via de QR code gedaan met de ING app. Later kreeg ik inderdaad de melding dat de andere persoon betaald had. Laten we wel zijn, de ING app is echt top! De devops-teams leveren echt puik werk!

  2. Was beter geweest functies die al jaren bij mijn ing kunnen, zoals bv zelf ingeplande opdrachten te wijzigen of te laten vervallen. Nu kan dit nog steeds alleen via mijn ing en niet via de app. Waarom wel een periodieke overschrijving kunnen inboeken maar niet laten vervallen of wijzigen? Zo heb je dus nog steeds een pc nodig want de site is niet geoptimaliseerd voor mobiel.

    Ps dit en andere functies binnen mijn ing heb ik al tijden geleden gemeld om dit onderdeel van de app te maken zodat je mijn ing niet meer nodig hebt.

  3. Origineel geplaatst door Henk
    Was beter geweest functies die al jaren bij mijn ing kunnen, zoals bv zelf ingeplande opdrachten te wijzigen of te laten vervallen. Nu kan dit nog steeds alleen via mijn ing en niet via de app. Waarom wel een periodieke overschrijving kunnen inboeken maar niet laten vervallen of wijzigen? Zo heb je dus nog steeds een pc nodig want de site is niet geoptimaliseerd voor mobiel.
    Ps dit en andere functies binnen mijn ing heb ik al tijden geleden gemeld om dit onderdeel van de app te maken zodat je mijn ing niet meer nodig hebt.

    Laten vervallen kan gewoon hoor. In de Agenda en dan Intrekken.

  4. Nou wij vinden de ING app fantastisch! Er wordt tenminste iets gedaan met ideeën van de klant ik zeg: TOP

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.