ING Mobiel Bankieren met betaalverzoeken.

ING-app laat nu zien wie je betaalverzoek betaald heeft

De ING Bankieren-app is vernieuwd. Bij betaalverzoeken zie je nu precies wie het overgemaakt heeft, wat goed van pas komt als je een rekening deelt met anderen. Ook is het design van de app iets aangepast.

ING Mobiel Bankieren met betaalverzoeken.
De ING-app heeft haar functie voor betaalverzoeken verder verbeterd. Vanaf nu zie je bij een betaalverzoek precies door wie deze betaald is. Bovendien is de app qua design wat aangepast, zodat je makkelijker geld over kunt maken of geld kunt inleggen of opnemen bij je spaarrekeningen.

Betaalverzoek ING-app laat zien wie betaald heeft

De betaalverzoeken van de ING-app zijn een handige manier om andere mensen geld naar je over te laten maken. Met een QR-code of een linkje naar een iDEAL-pagina die je kunt delen via WhatsApp, iMessage of andere kanalen, kan iemand snel geld naar jou overmaken, waardoor het vrijwel direct op je bankrekening staat.

Nieuw in de ING-app is dat je nu ook kunt zien wie het betaalverzoek precies overgemaakt heeft. Je kunt een enkel betaalverzoek voor meerdere mensen gebruiken, wat goed van pas komt als je bijvoorbeeld een rekening deelt. Onder het desbetreffende betaalverzoek wordt nu getoond wie het verzoek inmiddels al betaald heeft. Sinds enige tijd stuurt de ING-app ook een pushbericht zodra je een betaling van een betaalverzoek ontvangen hebt.

ING Mobiel Bankieren laat zien wie je betaalverzoek overgemaakt heeft.

Naast deze handige verbetering voor de betaalverzoeken, is ook het design van de ING-app aangepast. De knop om geld over te maken verschijnt nu bovenin beeld, nadat je de desbetreffende rekening aangetikt hebt. Voorheen verscheen deze als een soort uitklapmenu onder je rekening, naast een aparte knop voor de af- en bijschrijvingen. Ditzelfde geldt voor je spaarrekeningen om geld in te leggen of op te nemen. Tot slot zijn ook de icoontjes wat aangepast en is de knop voor de Kijk vooruit-functie iets anders weergegeven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2017, 13:57
Categorie Apps
Onderwerpen ing, ing bankieren, mobiel bankieren
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.