iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag stond in het teken van de drie grote updates: iOS 10, watchOS 3 en tvOS 10. Helaas ging daarbij niet alles goed: sommige iPhones en iPads liepen vast, waardoor mensen gedwongen waren tot een moeizame (en langdurige) bijwerkoperatie via iTunes. Je las vandaag ook een flinke berg uitlegartikelen over iOS 10, zoals over de nieuwe iMessage-apps en de nieuwe standaardwidgets. Dat en nog veel meer lees je vandaag allemaal op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

iTunes U app op iPad

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Numbers (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Realtime samenwerken en nieuw opmaakpaneel voor iPad Pro 12,9″.
  • Keynote (Gratis, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 16.0+) - Dat realtime samenwerken is trouwens nog maar een betafunctie, dus er kunnen dingen misgaan.
  • Pages (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Realtime samenwerken werd aangekondigd tijdens het afgelopen iPhone-event.
  • YouTube (Gratis + IAP, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - 3D Touch vanaf het appicoon. Druk op het YouTube-icoon om snelle opties voor ingelogde gebruikers te zien.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Swift Playground-bestanden delen met docenten en studenten. Recent bekeken cursussen in iTunes U direct openen met 3D Touch.
  • TheFork- reserveer restaurant (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De online restaurantgids heeft een compleet vernieuwde website en app, maar dat valt niet bij alle restauranthouders in de smaak.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.