iOS 10 bureau, door iCulture

iCulture reviewt iOS 10: de 10 grootste verbeteringen [video]

In onze videoreview van iOS 10 lichten we de grootste vernieuwingen van iOS 10 uit, maar ook de minder grote veranderingen en nieuwe functies passeren de revue. Van iMessage tot de Muziek-app en van het nieuwe toegangsscherm tot rijke notificaties.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iOS 10 Bedieningspaneel.
iOS 10 komt eindelijk bijna voor iedereen beschikbaar. Na een maandenlange testperiode voor zowel ontwikkelaars als publieke testers, komt iOS 10 op 13 september 2016 beschikbaar voor iedereen met een geschikte iPhone, iPad en iPod touch. Maar wat zijn nou de grootste verbeteringen in iOS 10? Wij zetten deze op een rijtje in een uitgebreide videoreview.

Update 13 september 18:56 uur: iOS 10 is nu te downloaden! Lees in ons artikel hoe je dit snel en veilig kunt doen.

iOS 10 videoreview

In onderstaande videoreview nemen we jullie mee naar allerlei nieuwe en handige functies van iOS 10. Zowel de grote als minder grote functies van iOS 10 komen voorbij, zoals de vernieuwingen in iMessage, het nieuwe toegangsscherm en Bedieningspaneel, de nieuwe Woning-app en het samenwerken in notities. Ook kleinere verbeteringen zoals het nieuwe toetsenbordgeluidje, het instellen van CarPlay-apps en het optimaliseren van je opslag voor de Muziek-app. Fris je geheugen op en maak je alvast klaar voor iOS 10 met onderstaande video.

Ben jij al helemaal klaar voor iOS 10? In onderstaand artikel lees je alles wat je moet doen om je voor te bereiden op iOS 10. Maak bijvoorbeeld alvast een reservekopie, zorg voor voldoende opslag en werk al je apps bij zodat deze goed werken op iOS 10.

Meer weten over de nieuwe functies in iOS 10? In ons iOS 10 dossier kom je meer te weten over de verschillende nieuwe functies en vind je meer uitleg hoe dingen vernieuwd en verbeterd zijn. iOS 10 komt op 13 september 2016 rond een uur of 19:00 voor iedereen beschikbaar.

Heb je onlangs een update voor iOS 10 ontvangen, dan is dat de iOS 10 Golden Master omdat je deelneemt aan het openbare betaprogramma van Apple voor iOS 10. Die is vermoedelijk 100% gelijk aan iOS 10 final, maar twijfel je of wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan vind je hier een handig stappenplan.

We hebben ook een artikel over de voorbereiding op iOS 10:

Met dank aan Thijs van Nieuwenhuizen (@thijsz__) voor het camerawerk en de montage!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2016, 19:21
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.