iPhone 7 kleuren en modellen

iCulture peilt: welke iPhone 7 heb jij besteld?

Welke iPhone 7 heb jij gekozen? In onze poll zijn we benieuwd naar de kleuren en opslagcapaciteiten die bij jullie favoriet zijn. Ook willen we graag weten wat je de grootste vernieuwing in deze nieuwe toestellen vindt.

iPhone 7 PlusSinds afgelopen vrijdag kun je een de iPhone 7 bestellen bij Apple en de meeste providers en telecomwinkels.

Heb jij al een beslissing genomen? Dan zijn we benieuwd wat het is geworden: ga je voor de iPhone 7 met verbeterde camera in een nieuw kleurtje? Of ben je gecharmeerd geraakt van de dubbele camera in de iPhone 7 Plus? Vandaar dat we in deze poll willen weten welk model jij hebt gekocht en vooral ook waarom: waarom was je eigenlijk toe aan een nieuwe? En wat vond jij dan de grootste verbeteringen?

Werkt de poll niet goed in de iCulture-app of op de mobiele site, dan kun je ook deze rechtstreekse link gebruiken.

Deze poll is gemaakt met een nieuwe tool waarmee we aan het experimenteren zijn. Er kan dus nog het een en ander misgaan. Dank alvast voor je begrip en mocht je tegen problemen aanlopen: met de link onder dit artikel kun je problemen rapporteren. Als je extra opties of extra vragen had willen zien, kun je ze melden in reacties onder dit artikel. Bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2016, 12:37
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.