iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: naar welke Apple-producten kijk jij in 2018 het meest uit?

Er komt een mooi jaar aan met diverse nieuwe producten. Naar welke 3 producten kijk jij het meest uit? Laat het weten in onze poll!

Een nieuw jaar betekent nieuwe Apple-producten, waarvan we in een apart artikel al een paar hebben besproken. Maar wat zijn de producten waar jij nu het meest naar uitkijkt? Laat het weten in onze poll!


Nieuwe AirPods, een eigen oplaadmat van Apple, of misschien wel producten waar we nog nooit van hebben gehoord… er kan in 2018 van alles gebeuren door overnames of verrassingen die Tim Cook opeens uit de hoge hoed tovert. Wat zijn de producten, diensten of andere zaken waar jij in 2018 erg naar uitkijkt?

Je kunt maximaal drie opties aanklikken.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Je kunt de poll via deze link invullen.

Dit vonden jullie een jaar geleden
Ook vorig jaar vroegen we jullie waar jullie in 2017 het meest naar uitkeken. Het is altijd leuk om te zien in hoeverre er iets van iets terechtgekomen. Vorig jaar was de uitslag als volgt:

  1. 26%: iPhone 8 met OLED-scherm (we wisten toen nog niet dat het toestel iPhone X zou heten)
  2. 12%: Apple Watch Series 3 met nieuw design en mobiel internet
  3. 11%: nieuwe Macs
  4. 9%: iPad met nieuw schermformaat
  5. 7%: gedeelde vijfde plaats voor de Siri-speaker, Magic Keyboard met Touch Bar en nieuwe MacBooks

Minder populair waren de opvolger van de iPhone 7 (5%), nieuwe Mac Pro (5%), nieuwe Mac mini (4%), Apple Car (4%) en andere opties (3%). Vanwege het lage percentage van de Mac Pro en mini hebben we ze dit jaar samengevoegd. Ook hebben we de Apple Car achterwege gelaten, maar hebben we een andere all-time-klassieker toegevoegd. Je kan wel raden welke dat is: betalen met Apple Pay.

We zijn benieuwd hoe dit jaar de uitslag is!

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.