2018 Mac

iCulture wenst je een gelukkig nieuwjaar 2018!

iCulture wenst je een gelukkig nieuwjaar! 2018 wordt weer een boeiend Apple-jaar met veel nieuwe ontwikkelingen, die we graag met jullie willen delen. Maar we doen het natuurlijk niet alleen: bedankt lezers en tipgevers dat jullie ons in 2017 ook weer enthousiast hebben gesteund en jullie betrokkenheid bij iCulture hebben laten zien!

2018 Mac

De afgelopen uren zul je ongetwijfeld heel veel mensen de hand hebben geschud, een berichtje gestuurd of misschien wel gezoend. Ook wij willen het nieuwe jaar niet zomaar beginnen, zonder je het allerbeste te wensen. We doen er alles voor om ook dit jaar jouw beste nieuwsbron voor alles rondom Apple te zijn, zodat je niets hoeft te missen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Gelukkig nieuwjaar!

We hebben een geweldig jaar achter de rug, met het tienjarig bestaan van de iPhone, de uitverkiezing tot Beste Website Nieuws en informatie en heel veel nieuwe Apple-producten waar we met veel plezier over hebben geschreven. Ook op nieuwsgebied was er genoeg te smullen, al pakte het niet altijd gunstig voor Apple uit. In ons artikel Apple jaaroverzicht 2017 lees je er alles over.

Maar we maken iCulture natuurlijk niet in ons eentje. Zonder enthousiaste, betrokken en vaak ook kritische lezers zou de lol er voor ons snel af zijn. En we willen daarbij onze vele tipgevers nog eens extra bedanken. Zij zijn de ogen en oren van onze Apple-community: mensen die regelmatig opmerkelijke dingen in nieuwe iOS-updates zien, ons attenderen op apps die anders onder de radar waren gebleven, of nieuwtjes die op lokaal niveau spelen, maar eigenlijk voor een veel grotere groep Apple-gebruikers interessant zijn.

Bedankt tipgevers en lezers!

Een goed voorbeeld van afgelopen jaar was onze iPhone X-scoop, waarbij we dankzij een waardevolle tipgever al vroegtijdig de naam wisten te achterhalen. Maar het gaat ook om kleinere dingen, zoals gisteren nog onze lijst met stripboekenapps, waarbij meerdere lezers ons attendeerden op de app Chunky Comic Reader. Als strips lezen je grootste hobby is kom je zo’n app vanzelf tegen, maar dat wordt een stuk lastiger als je mensen over veel meer onderwerpen wilt informeren: van gamecontrollers tot mindfulness, we graven ons op allerlei gebieden in om artikelen te maken waarin hopelijk elk detail klopt en dan is het fijn als er betrokken lezers zijn die daarbij meedenken, aanvullen en tips geven om onze artikelen nog beter te maken. Heel erg bedankt daarvoor!

Gelukkig nieuwjaar van Apple
Apple wenst je ook op gepaste wijze een goed nieuwjaar met deze leuke easter egg. Als je op de nieuwjaarswens op de Apple Watch tikt krijg je vuurwerk te zien.

iCulture wordt in 2018 nog beter
Ons goede voornemen voor 2018 is (je raadt het misschien al) om ons nog verder te verbeteren. Niet meer-meer-meer, met onderwerpen die steeds verder van Apple af komen te liggen, maar kijken hoe we de dingen die we nu al doen nog verder kunnen verbeteren: nog mooier en overzichtelijker maken van de website en de app, beter toegankelijk maken van onze artikelen en zorgen dat jij nóg beter in staat bent om het maximale uit je iPhone, iPad en andere Apple-producten te halen. Er komt een boeiend jaar aan, met genoeg leuke nieuwe producten op de planning, waar we graag verslag van doen en waarbij we Apple weer kritisch zullen volgen.

We zien jou dan ook graag dit jaar weer regelmatig terug op iCulture.nl en in de app! Wil je dit jaar af en toe wat extra’s voor ons doen? Kijk dan eens op onze pagina Steun iCulture voor de verschillende manieren hoe je ons kunt helpen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.