Intercom met HomePod mini

HomePod-update 14.2 nu te downloaden

Intercom, Siri- en home theater-verbeteringen
Apple heeft software-update 14.2 uitgebracht voor de HomePod. Deze update bevat ondersteuning voor de Intercom-functie en biedt ook verbeteringen voor Siri en je home theater.

Naast iOS 14.2, iPadOS 14.2 en tvOS 14.2 heeft Apple ook een software-update voor de HomePod uitgebracht. Je zou misschien denken dat hierin aanpassingen zitten voor de HomePod mini, die morgen in pre-order gaat. Maar dat blijkt mee te vallen. Apple maakt alleen melding van Intercom, een nieuwe functie die gelijktijdig met de HomePod mini werd aangekondigd. Met Intercom kun je omroepberichten door het hele huis laten klinken.


De update zorgt er ook voor dat Siri een persoonlijk dagoverzicht kan geven voor elke HomePod-gebruiker. Je krijgt dan informatie, weerbericht, verkeersinfo, herinneringen en meer te zien door te vragen naar jouw update.

Intercom met HomePods

Ook kun je je HomePod nu verbinden met je Apple TV 4K om gebruik te maken van stereo surroundgeluid en Dolby Atmos-audio. Je kunt een tweede HomePod aansluiten voor een nog mooier geluid, zodat je het gevoel hebt dat je helemaal omringd wordt door audio.

Dit zijn de releasenotes voor de HomePod:
Softwareversie 14.2 bevat ondersteuning voor nieuwe Siri-, Intercom- en Thuisbioscoop-functies. Deze update bevat ook probleemoplossingen en verbeteringen.

  • Gebruik Intercom met de iPhone, de iPad, de Apple Watch, AirPods en CarPlay.
  • Verbind de HomePod met de Apple TV 4K om te genieten van stereogeluid, surround sound en Dolby Atmos-audio. Voeg een tweede HomePod toe voor een nog meeslependere geluidservaring.

HomePod-update 14.2 installeren

Het updaten van de HomePod-software gebeurt automatisch, maar je kunt het ook handmatig doen met onze tip.

Bekijk ook

Zo kun je de HomePod (mini) updaten en de software automatisch bijwerken

Wil je je HomePod of HomePod mini updaten, dan kan dat op twee manieren: handmatig of automatisch. Welke methode voor jou het handigst is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. In deze tip leggen we uit hoe het handmatig HomePod updaten werkt en hoe je het automatisch updaten kunt in- en uitschakelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.