GoPower Watch laadt onderweg je Apple Watch en iPhone op

De GoPower Watch is een externe batterij die je Apple Watch tot wel zes keer kan opladen. Via een USB-poort kun je tegelijkertijd ook je iPhone opladen.

Onderweg je iPhone opladen is met een powerbank een fluitje van een cent. Het opladen van een Apple Watch is daarentegen niet altijd even makkelijk omdat je een aparte laadkabel nodig hebt. Kanex, een bedrijf dat bekend staat om de handige Apple-accessoires, heeft daar wellicht de oplossing voor gevonden. Zij hebben een reservebatterij voor de Apple Watch gemaakt, die MFi-gecertificeerd is.


GoPower Watch met Apple Watch en iPhone

GoPower Watch laadt je Apple Watch én iPhone op

In de GoPower Watch zit een 4,000 mAh-accu, die ervoor moet zorgen dat je je Apple Watch tot wel zes keer kunt opladen. In veel gevallen zal dat niet nodig zijn en daarom kun je tegelijkertijd ook je iPhone opladen via de USB-poort aan de achterkant. Een groot pluspunt van de externe oplader is dat het een MFi-certificaat heeft gekregen, qua betrouwbaarheid en kwaliteit weet je in ieder geval dat Apple erachter staat.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Het gebruik van de GoPower Watch is erg gemakkelijk. Met één druk op de knop begint het opladen van je Apple Watch op. Een LED-indicator aan de voorkant van de lader laat zien of de externe batterij nog voldoende vol is of weer opgeladen moet worden met de meegeleverde micro-usb-kabel.

Functies van de GoPower Watch

De GoPower Watch is te bestellen via de website van Kanex en kost €119,95 (incl. €20 verzendkosten). Goedkoper ben je uit met de Zens Powerbank (€49,99) en de Griffin Travel Power Bank (€75).

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.