Griffin WatchStand

Griffin onthult oplaadstation voor Apple Watch en iPhone

Griffin brengt in de zomer de WatchStand uit, een nette lader voor de Apple Watch waar je ook de iPhone op kunt plaatsen.

Griffin WatchStandVanaf 24 april hebben we een (niet heel ernstig) dilemma: hoe laden we de iPhone en de Apple Watch tegelijk op? Beide apparaten zullen op veel nachtkastjes komen te liggen, maar dat wil je natuurlijk doen zonder dat er een al te grote wirwar aan kabels ontstaat. Griffin heeft daarom nu alvast de WatchStand aangekondigd. Deze Apple Watch-lader heeft onderop een speciale houder waar je de iPhone ook op kunt leggen.

Er is goed nagedacht over de WatchStand. Zo laadt hij alle versies van de Apple Watch op en kun je de Watch zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Griffin houdt de prijs laag door geen lader in te bouwen in de WatchStand. Je moet dus je eigen Apple Watch MagSafe-lader in de houder plaatsen, het kabeltje kun je netjes wegwerken.

Griffin WatchStand

De voet van de WatchStand heeft een opstaande rand. Hier kun je een iPhone overdwars plaatsen. Het is jammer dat Griffin niet meteen een kabelgootje voor de iPhone heeft aangebracht, je moet deze nog steeds met een losse Lightning-kabel opladen. Dat had dus wat praktischer gekund, wat ons betreft. Desondanks ziet de WatchStand er strak uit en houdt hij je spullen netjes bij elkaar. Duur wordt hij niet: Griffin noemt een verkoopprijs van $29,99 wanneer hij in de zomer in de verkoop gaat. Over verkoop in Nederland is nog niets gezegd, maar veel accessoires van Griffin worden hier in de winkel aangeboden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2015, 17:05
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen apple watch, griffin

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.