Essent SlimmeMeter iPhone

Essent start proef met slimme meter-app op iPhone

Essent is begonnen met een proef waarbij 3000 klanten met een Slimme Meter via een iPhone-app huin dagelijks gebruik kunnen zien.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Essent SlimmeMeter iPhoneEssent is begonnen met een proef die klanten inzicht in hun energiegebruik moet geven met behulp van een slimme meter en een bijbehorende app voor iPhone of Android. De applicatie is een proef onder 3000 gebruikers van de energieleverancier in Assen, Baarlo, Breda, Harkstede, Sittard, Sint-Michielsgestel, Ter Apel, Waspik en Waalwijk. De applicatie SlimmeMeter biedt inzicht in het verbruik per dag, verbruiksgeschiedenis en bespaartips.

Om in aanmerking te komen voor de proef, hebben klanten een Slimme Meter nodig waarop een Ectual van Enexis is geïnstalleerd. De apparatuur en proef staan los van de Essent apps e-inzicht – waarmee apparaten aangestuurd kunnen worden – en de VerbruiksManager, waarmee alle klanten van de levencier hun verbruik ten opzichte van het voorschot kunnen zien.

Essent Slimme Meter verbruik per dag Essent verbruik geschiedenis Slimme Meter

De test van Essent duurt tot eind december. Volgend jaar moeten de app en de Slimme Meter landelijk en bij meer klanten werken, vertelt Essent aan Tweakers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2014, 23:59
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen energie, essent, smart home

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.