Concept van iPhone 6 Pro kan draadloos opladen

Een nieuw concept van de iPhone 6 Pro laat zien hoe je de iPhone draadloos kunt opladen. Er zit ook een iView Cover bij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6 pro rood witDe iPhone 6 Pro? Daar hebben we nog nooit van gehoord. Maar als je het concept van Vishal Bhanushali bekijkt ziet het er best goed uit. Dit fantasietoestel is superdun met een behuizing volledig gemaakt van metaal. Langs de zijranden zit saffierglas. Als grappig nieuwtje heeft de ontwerper bedacht dat je deze iPhone draadloos kan opladen en dat er een nieuw accessoire bij zit: de iView Cover.


Er is ook een kleinere iPhone op de beelden te zien, die nog gewoon met een kabeltje opgeladen moet worden en geen iView Cover heeft.

iphone 6 pro oplader

Er zijn de afgelopen tijd regelmatig concepten van de iPhone 6 verschenen, maar de afgelopen tijd overheersten de gelekte onderdelen en dummy’s van de iPhone 6, die accessoiremakers gebruiken om goed passende hoesjes te maken. Een Taiwanese popster kreeg heel internet gek door met zo’n dummy te zwaaien. Daarom is het leuk om te zien dat iemand weer eens z’n fantasie loslaat op een concept – al zal het niet snel realiteit worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 6, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.