Handig: Lightning-dock voor het stopcontact

De iProtect 2in1 is een stekkerdock met Lighting-aansluiting voor de iPhone 5, 5s en 5c. Bij Amazon voor een leuk prijsje te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dockstekker-iphoneBungelt jouw iPhone altijd aan een kabeltje, als je aan het opladen bent? Bij Amazon Duitsland zagen we een handige houder, gebaseerd op een idee van Bluelounge. De Bluelounge MiniDock met Lightning-connector verscheen vorig jaar en kost €40 inclusief stekker. Die van Amazon kost maar een tientje en werkt op dezelfde manier: je maakt de houder vast aan een standaard Apple usb-stekker en plaatst de iPhone erop. Ziet er strak uit.

dock-steckerHet zorgt ervoor dat je ook het scherm nog kunt bedienen – tenminste als je thuis stopcontacten op makkelijk bereikbare plaatsen hebt. De wit/grijze houder is geschikt voor de iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, vijfde generatie iPod touch en zevende generatie iPod nano. De variant met 30-pins connector is nog goedkoper: die kost €6,99. Verzenden naar Nederland kost €3,90.

Je kunt ook een bundel kopen met (onofficiële) stekker, maar die raden we niet aan. Gebruik liever de originele Apple usb-adapter die je bij de iPhone kreeg. Heb je nog een 1300-exemplaar van die adapter, dan kun je die bij de Apple Store omruilen voor een betere.

iprotect-2in1

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen amazon, lightning, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.